Kendte21. april 2020

Michael Jackson afsløret af gammel ven: Ville invitere Halle Berry ud

Den berømte musiker Babyface afslørede, hvem den legendariske popstjerne Michael Jackson gik og var smålun på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mjhalleberry.png
 Foto: MEGA

Michael Jackson-fans fik lidt god gammeldags sladder om "The King of Pop", da 62-årige Babyface med det borgerlige navn Kenneth Brian Edmonds deltog i en Instagram Live mandag.

Det viser sig nemlig, at den afdøde verdenstjerne gik og havde et godt øje til den Oscar-vindene skuespillerinde Halle Berry.

Det påstår hans gamle ven og musiker-kollega Babyface efter at have hørt popkongens udødelige hit "Human Nature" i et remix med pigegruppen SWV.

- Apropos MJ, det minder mig om en historie, en sand historie. Michael ringede til mig en gang og sagde "Babyface, ved du hvem, Halle Berry er? Jeg svarede selvfølgelig "Ja, jeg kender godt Halle Berry". Han sagde: "Vil du gøre mig en tjeneste? Jeg vil gerne ringe til hende og invitere hende på en date", fortæller han til sangeren Teddy Riley på Instagram.

Babyface kontaktede siden Halle Berrys agent, og gjorde dermed hvad Michael Jackson havde bedt ham om. Et opkald, som ifølge Babyface overraskede i den anden ende:

- Hendes manager sagde: "Hvad vil han?"

Musiken kan dog ikke afsløre, præcis hvad Halle Berry sagde til tilbuddet, men spiller en kendt replik fra filmen Boomerang fra 1992 med Eddie Murphy og den i dag 53-årige skuespillerinde i hovedrollerne.

Halle Berry selv har ikke reageret på den lille søde historie.

Verdenstjernen Michael Jackson døde af et hjertestop i 2009 og nåede at blive gift to gange - først i 1994 og igen i 1996.

Sponsoreret indhold