Halle Berry deler vildt billede: Så stærk er hun

(Foto: MEGA)

Fans af den populære ”X-Men”-stjerne er muligvis vant til, at deres store idol deler vilde billeder på internettet. Og særligt når det gælder billeder af hendes veltrænede (og veldrejede!) krop.

Da den stadig verserende coronapandemi var på noget nær sit højeste deltog Halle Berry blandt andet i den skøre ”Pillow challenge” på Instagram, hvor hun poserede nøgen med en pude.

Men også træningsbilleder af en svedig skuespillerinde pryder feedet på det sociale medie – og nu er også et helt særligt træningsbillede føjet til samlingen.

Her viser den smukke Halle Berry nemlig, hvor smidig og stærk hun er, når hun deler et billede med sine mere end 6,2 millioner følgere på Instagram:

- Det arbejde vi udfører, er unægteligt vigtigt for vores samlede udvikling, men sideeffekterne kan være drænende, skriver skuespilleren.

Artiklen fortsætter under billedet …

Men noget tyder på, at der er en simpel forklaring på skuespillerens stærke korpus. Hun sørger nemlig i den grad for at få trænet så ofte som muligt.

I opslaget forklarer hun, hvordan hun får inkorporeret både strækøvelser og yoga i sin hverdag, og hvordan det hjælper hende med at holde stress og negativitet væk:

- Sådan noget som yoga-hjulet (på billedet, red.) hjælper mig med at kontrollere mit stressniveau og frigør negativitet, som ofte kan tage over, når jeg er overvældet, forklarer den populære skuespiller.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close