Gwyneth Paltrow sælger vagina-duftlys

Gwyneth Paltrow står bag livsstilsimperiet goop

Gwyneth Paltrow står bag livsstilsimperiet goop

Foto: MEGA

Glem alt om lavendel, vanilje og andre klassiske duftlys-varianter. Gwyneth Paltrow har netop lanceret et duftlys, og duften får dig muligvis til at rynke på næsen. 

På sin livsstilshjemmeside goop kan man nemlig købe et duftlys, der hedder "This smells like my vagina" - på dansk "Det lugter som min vagina".

Artiklen fortsætter under billedet. 

Med sit enkle design pynter duftlyset på ethvert sofabord. Foto: goop.com

Lyset, der koster lidt over 500 kr., er allerede totalt udsolgt fra hjemmesiden.

- Dette lys startede som en joke mellem parfumør Douglas Little og GP (Gwyneth Paltrow, red.) - de arbejdede på en duft, og så udbrød hun: "Uhhh... det her dufter som en vagina" - men det udviklede sig til en sjov, pragtfuld, sexet og smuk, uventet duft, lyder det i produktbeskrivelsen. 

Og inden du tænker på fisk eller andre noter, så dufter en dusk således, hvis man spørger Gwyneth Paltrow: 

- Geranium, citrus-agtig bergamot og ceder sat sammen med damaskrose og abelmoskus-frø, bliver det beskrevet på hjemmesiden. 

Det er langt fra første gang, Paltrow vækker opsigt med sit livsstilssite goop.

Den Oscar-vindende skuespiller har tidligere været varm fortaler for at dampe skeden - en behandling, der senere skulle vise sig både at forårsage skedesvamp og andengradsforbrændinger

I 2018 måtte Paltrow punge ud, fordi Goop solgte vagina-æg, som slet ikke levede op til lovprisningerne i markedsføringen.

Samme år fik hun kritik for at sælge et kosttilskud, der kunne være farlig for gravide kvinder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close