George Clooney runder skarpt hjørne: Tressetyven

Det var i sygehus-sæbeoperaen “Skadestuen”, at hele verden lærte George Clooney at kende i årene 1994-1999, hvor han spillede en kvindebedårende børnelæge, dr. Doug Ross.

Serien kan ses på streamingtjenesten C More i Danmark og genudsendes stadig på amerikansk tv, og og fru Clooney har derfor set serien for nylig for første gang – til skuespillerens store ærgrelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Doktor charmetrold ... (Foto: MEGA)

– Det har været en katastrofe for mit ægteskab, for jeg har glemt alle de forfærdelige ting, jeg gjorde som dr. Ross.

Min kone bliver ved med at spørge “Er du færdig? Er det så nu, du slår dig ned sammen med sygeplejerske Hathaway?”, fortalte Clooney for nylig i et program om hitserien, hvor han bestemt ikke holdt sig til den søde sygeplejerske alene.

I 1999 droppede Clooney serien for at gå til det store lærred – og har siden spillet med i et hav af biografhits.

Mor og far redder verden

I 2014 giftede George Clooney sig med den libanesisk-britiske menneskerettighedsadvokat Amal Alamuddin, 43.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

De har da også en fælles interesse i arbejdet: George har hjulpet jordskælvsofre i Haiti, kæmpet for fred i Darfur, støttet syriske flygtninge og gjort oprør mod Bruneis voldsomme antihomo-lovgivning.

Alt sammen mens parret passer deres 3-årige tvillinger, Ella og Alexander.

Grisen og damerne

Før fru Amal fik George i nettet i 2014, gik kvinderne ind og ud af Clooneys liv med en imponerende hast.

Før sit store gennembrud var han i 1980’erne kæreste med kollegaen Kelly Preston, som han købte en kælegris sammen med. Kæresten røg hurtigt ud, men grisen Max holdt Clooney fast i indtil dens død 18 år senere – “mit længste forhold”, kaldte han det selv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er ikke kun med damerne, at George Clooney er talentfuld. Han har også været nomineret til en Oscar i seks forskellige kategorier – blandt andet som bedste instruktør og bedste manuskript og selvfølgelig bedste skuespilpræstation. (Foto: MEGA)

Den nåede at hilse på Clooneys første kone, skuespilleren Talia Balsam, som nu er gift med “Mad Men”-stjernen John Slattery.

Efter fire år blev de skilt, og Max måtte lære nye navne på sin ejers kvinder: Cameron Diaz, Lisa Snowdon, Renée Zellweger og Celine Balitran var nogle af kvinderne i rækken. Efter grisebassens sidste øf kunne George græde ud hos Elisabetta Canalis og Stacey Keibler, før han fandt kvinden, han ville have børn med.

Mød nogle af Clooneys smukke erobringer i galleriet herunder:

George Clooney runder skarpt hjørne: Tressetyven

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close