Kendte1. december 2020

George Clooney afslører: Har klippet sig selv i over 25 år

Den 59-årige skuespiller holder selv frisuren ved lige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega414438_060.jpg
 Foto: MEGA

Gang på gang er George Clooney, 59, kåret som en af verdens mest sexede mænd.

Men den fornemme titel er nødvendigvis ikke lig med, at sølvræven bruger en formue på sit udseende - i hvert fald tyer han ikke til dyre ture i frisørstolen.

Clooney, der sammen med hustruen Amal har tvillingerne Ella og Alexander, afslører i et interview med CBS Sunday Morning, at han selv klipper sit hår.

- Jeg har klippet mit eget hår i 25 år. Mit hår er som strå, så det er ret nemt at klippe, forklarer han i tv-interviewet.

- For mange år siden købte jeg en Flowbee, som udkom, da jeg var barn, forklarer han.

En tur på Google afslører, at en Flowbee er en form for trimmer, som er koblet op på en støvsuger. Astronauter har blandt andet brugt maskinen, når de skal klippe sig selv, når de er ude i rummet.

- Den kommer med en støvsuger og forskellige afstandsstykker. Jeg har den stadig. Det tager bogstaveligt talt to minutter at klippe mig selv, slår han fast.

Clooneys omtale af produktet fik efterfølgende Flowbees hjemmeside til at crashe, fordi mange ville se, hvad produktet var for en størrelse.

- Fordi 2020 ikke kunne blive mere sært, så bliver Flowbee den hotteste julegave. Tak til George Clooney, konstaterer en fan på Twitter.

Sponsoreret indhold