Fortryder operationer: Fie Laursen ville ønske, hun så mere naturlig ud

Det er mindre end et år siden, at Fie Laursen, 24, fløj til Tyrkiet for at få foretaget en større operation – en BBL også kendt som brazillian buttlift.

Men trods et godt resultat, som skandalebloggeren bestemt er blevet mindre sky over at dele med sin mere end 350.000 følgere på det sociale medie Instagram, ja så er hun alligevel begyndt at fortryde sine mange indgreb.

Det fortæller hun i en ny live, som hun lavede på sin Instagram-profil fredag middag.

- Jeg ville ønske, jeg aldrig havde fået lavet mine operationer, jeg er begyndt at synes, det naturlige er meget flottere, så når jeg ser et billede af en pige, der er helt naturlig, så bliver jeg lidt misundelig, efter en af de mere end 2.000 der så med spurgte, hvordan det går med hendes BBL.

Udover hendes store numse-operation, så har den tidligere realitydeltager også fået lavet sine tænder, hun har fået lavet bryster og fået filler.

Trods reklame for operationer, så fortryder Fie Laursen i dag sine mange indgreb. Foto: Foto: Martin Høien

Men det er alt sammen noget, som hun i dag ville ønske, hun kunne lave om, hvis det var muligt.

- Jeg synes, man skal tænke sig rigtigt godt om. Jeg føler, at det var unødvendigt at få dem, jeg skulle i stedet have lært at elske mig selv, siger hun eftertænksomt.

- Jeg tror også, at når man får lavet mange operationer, så tror jeg også, man bliver mere usikker.

Usikker virker det dog bestemt ikke til, at den 24-årige skandaleblogger er blevet, der fortsat deler udfordrende billeder på sin Instagram og ikke mindst på sin profil på sexsiden Onlyfan.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close