Reality16. september 2020

Ida Søjborg slagter Fie Laursen: - Hun er farlig!

Engang var de veninder, men nu har Ida Søjborg fået nok af Fie Laursen, som hun nu beskriver som decideret farlig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ida Søjborg er helt gennemført træt af Fie Laursen, virker det til. Og nu går "Love Island"-godten til angreb på sin tidligere veninde.

Det gør hun på sin Instagram-profil, hvor hun har delt flere videoer om Fie, som hun bestemt ikke er fan af. Det voldsomme udbrud starter med at handle om Saszeline, som i går fik sin profil deaktiveret af Instagram.

- Jeg er en lille smule chokeret over, at vi ikke har ytringsfrihed i Danmark længere. Saszeline, som har delt sin mening om corona, hvor hun siger, at hun ikke er enig med regeringen om, hvad der foregår og sker, er simpelthen blevet fjernet, slettet og blokeret fra Instagram, siger Ida og fortsætter:

- Jeg mener ikke, at hun er farlig for Danmark eller for vores udvikling i landet. Hun sætter bare spørgsmålstegn ved tingene.

Herefter drejer reality-skønheden opmærksomheden over på Fie Laursen, som hun mener er endnu mere til fare for andre på de sociale, end Saszeline altså er blevet vurderet til at være.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/fie_ida.png
 Foto: Dan Mariegaard, Janus Nielsen

Ida og Fie var veninder, for et par år siden. Det kan man vist roligt sige, at de ikke er længere (Foto: Dan Mariegaard, Janus Nielsen)

- Men så har jeg et stort, fedt spørgsmål til, hvorfor fanden sådan en som Fie Laursen ikke er blevet blokeret eller taget væk fra Instagram, udbryder Ida på sin video.

Selvmordsbrev og vandkur

Herefter lister Ida en række af de ting op, som Fie har gjort, som er til fare for især unge mennesker på de sociale medier, hvis du spørger den blonde skønhed.

- Hun har delt et selvmordsbrev. Hun har opfordret sine følgere til at gå på vandkur, hun deler operationer, hvor hun omredigerer hele sit fjæs, røv og alt, slankeplastre osv., lyder det fra Ida.

Og de mange ting - sammen med en masse andre skandaler og absurde projekter - føler Ida, er til stor fare for de mange unge mennesker, som følger Fie på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200525_jsu9033_0.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Fie har gennem sin "karriere" mødt meget kritik. Nu kommer det altså også fra hendes tidligere veninde (Foto: Jesper Sunesen)

- Jeg er sikker på, at hun er med til at påvirke en masse unge i den forkerte retning, slår Ida fast.

I en tekst til en af sine videoer går hun endda skridtet længere i sin kritik af Fie Laursen, som altså har mere end 350.000 følgere på Instagram.

- Jeg mener, at hun er farlig for samfundet. Hvor er fokus på disse mennesker?, undrer Ida sig.

Kritiserer plastikoperationer

Noget af det, som den kommende "Stjerneboksning"-deltager også sætter fokus på i sine videoer, er plastikoperationer.

Ida taler yderst kritisk om Fies mange kosmetiske indgreb, som hun flittigt deler med sine unge følgere.

Og det er til trods for, at Ida selv har fået foretaget en brystforstørrende operation, hvilket der blev lavet et tv-program om. Ligesom der også gjorde med Fies bryster.

Men det kræver selvfølgelig ikke den helt store doktorgrad i matematik at tælle sig frem til, at Fie Laursen har fået en del flere kosmetiske indgreb, end Ida har.

"Love Island"-deltageren fortæller yderligere, at hun bliver kontaktet af mange unge, frustrerede piger, som fortæller, at de føler sig presset til at få plastikoperationer pga. influencere som Fie.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Fie Laursen.

Sponsoreret indhold