Se de vilde billeder: Fie Laursen har gennemført sin operation

Fie Laursen har gennegået sin brazilian buttlift-operation

Fie Laursen har gennegået sin brazilian buttlift-operation

Foto: Privat

Reality-divaen Fie Laursen har langt om længe gennemført sin operation i Tyrkiet, hvor hun har fået foretaget et brazilian buttlift - også kaldet BBL.

Det er en operation, som flere andre reality-deltagere har gennemført. Caroline Petersen, Rikke Chili samt seneste Sarah Tiedt har alle været i gennem den voldsomme operation.

Her suger lægen fedt ud fra flere forskellige steder på kroppen for så at sprøjte det ind i numsen. Resultatet skal gerne give en større og mere fyldig numse samt en tyndere mave, talje, og hvor der ellers bliver suget fra.

Fie Laursen har været på operationsbordet i Tyrkiet, hvor operationen foregår. SE og HØR har været i kontakt med Fie, som skriver, at hun efter omstændighederne har det godt.

- Jeg har ingen smerter, men jeg er bare øm. Jeg kunne gå efter en lille lur. Det eneste, jeg døjer med, er kvalme, skriver Fie til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fies krop er stadig meget hævet efter operationen, og det endelige resultat kan først ses om op til seks måneder. Men allerede nu kan man se, at der er sket ting og sager (Foto: Privat)

I løbet af de næste par dage skal Fie komme sig i en villa, som hospitalet har placeret hende i, for at hun kan få den bedst mulige restitution.

Udover BBL har bloggeren også fået foretaget andre kosmetiske indgreb. Hun har fået fjernet sin dobbelthage, også har hun fået sprøjtet fillers ind i læberne.

Fie har sendt os en række billedet, hvor man tydeligt kan se, at hun har fået en fedtsugning og sprøjtet det fedt ind i numsen. Det endelige resultat kan dog først ses om op til et halvt år.

Se flere billeder af Fie efter operationen her:

Nu skal Fie gå med en tætsiddende dragt, som skal sørge for at holde alting på plads (Foto: Privat)

I flere dage efter operationen må Fie ikke sidde på sin numse uden en speciel pude. Hun må heller ikke sove på ryggen (Foto: Privat)

Selv om Fie stadig er voldsomt hævet efter operationen, kan man allerede nu se flere resultater (Foto: Privat)

OBS.: Fie Laursen har selv sendt disse billeder til SE og HØR samt givet tilladelse til, at vi må bringe dem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close