Kendte14. maj 2019

Folk reagerer på næstsidste afsnit af "Game of Thrones" - og det er sjovt

Vi advarer om, at vi kommer til at spoile, hvad der sker i næstsidste afsnit af "Game of Thrones", så hvis du endnu ikke har set afsnittet, så er det nu, du skal lukke dette vindue ned
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/daenerys_targaryen.jpg
 (Foto: Rex)

I går havde næstsidste afsnit af "Game of Thrones" premiere - og sikke da et fuldstændig vanvittigt afsnit. Fans af Daenerys Tagaryen fik for alvor hendes mørkeste sider at se, og pludselig gik hun fra at være Mother of Dragons til mere eller mindre at være Mad Queen.

Klokkerne, der indikerer overgivelse, ringede for fuld drøn - men dét tog Daenerys sig ikke af. I stedet viste hun, hvor langt hun er villig til at gå for at kunne plante sin popo på jerntronen.

Og så dræbte hun flere tusinde uskyldige mennesker EFTER Cerseis hære havde overgivet sig (hvilket klokkerne jo indikerede).

Og så kan Jon Snow stå tilbage og ligne ét stort spørgsmålstegn, når det går op for ham, hvor meget ude af kontrol "hans dronning" i virkeligheden er - og der er nok ingen tvivl om, at der venter en konfrontation i det uigenkaldeligt sidste afsnit af "Game of Thrones" nogensinde (husk at have lommetørklæderne klar).

Fans har - naturligvis - reageret på denne sidste episode. Og Twitter er fuld af hyldende morsomme reaktioner, men også skuffelse. SE og HØR har samlet et par.

null
null
null
null
null
null

Sponsoreret indhold