For første gang i 18 år: Jennifer Lopez og Ben Affleck sammen på den røde løber

Bennifer gør det igen!

Fans gik mildest talt amok, da de nyforelskede megastjerner Jennifer Lopez og Ben Affleck steg ud af bilen og trådte ud på den røde løber for første gang som par (i anden omgang). 

Den 52-årige Jennifer Lopez og den 49-årige Ben Affleck har efter godt 18 år genfundet den romance, der spirede mellem dem under optagelserne til en film tilbage i 2002, og alt tyder på, at kærligheden i den grad blomstrer mellem dem. 

Artiklen fortsætter efter billederne... 

(Foto: MEGA)

(Foto: MEGA) 

Lykkelige ser de i hvert fald ud, da de dukkede op til premien på Ben Afflecks nyeste film, "The Last Duel", der blev afholdt i Venidig i Italien. 

J.Lo og Ben gav den hele armen for publikum og de fremmødte fotografer, og der blev således både kysset, nysset og krammet. 

Affleck spiller i den nye film rollen som greven Pierre af Alençon i det historiske drama, som er instrueret af stjerneinstruktøren Ridley Scott og skrevet i samarbejde med ungdomsvennen Matt Damon. 

Matt Damon og Ben Affleck har tidligere vundet en fælles Oscar for at have skrevet manuskriptet til filmen "Good Will Hunting" fra 1997. 

Artiklen fortsætter efter billederne...

(Foto: MEGA) 

(Foto: MEGA) 

Den 50-årige Matt Damon har tidligere givet udtryk for, at han er særdeles glad for, at Jennifer Lopez og Ben Affleck igen har fundet hinanden. 

- Jeg elsker dem begge to. Jeg håber, det er sandt. Det ville være fantastisk, sagde Damon, da han tidligere på året blev konfronteret med rygtet om, at parret skulle have fundet sammen igen efter næsten to årtiers adskillelse.

Stjerneparrets sidste tur sammen på den røde løber var helt tilbage i 2003, da de dukkede op til premieren på Ben Afflecks flopfilm "Daredevil". 

Dengang var de fortsat forlovet, men gik fra hinanden få måneder senere i januar 2004. 

I april i år fandt de dog sammen igen til stor fornøjelse for både fans og andre megastjerner - såsom Jennifer Lawrence, der havde en helt særlig reaktion, da hun hørte nyheden om Bennifers genforening

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close