Jennifer Lawrence amok efter Bennifer-nyhed: - Tager du fucking pis på mig?

Jennifer Lawrence er blot én af mange, der fik pulsen noget op, da hun så nyheden om, at popstjernen Jennifer Lopez og Hollywood-stjernen Ben Affleck (muligvis) har genfundet kærligheden. 

"Hunger Games"-stjernens gode veninde, Heather McMahan, var gæst i podcasten "The Bitch Bible", og pludselig kan en opstemt J.Law høres i baggrunden. 

- Breaking, breaking, breaking fucking news! Jennifer Lopez og Ben Affleck er sammen igen, siger Oscar-vinderen og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- De er på ferie sammen. De er på ferie sammen lige nu. 

- Tager du fucking pis på mig, de er i Montana. De er i Montana, fortsætter Jennifer Lawrence. 

- Jeg er så oppe at køre! Jeg er så glad på deres vegne, jubler hun og griner. 

Jennifer Lawrence er bestemt ikke den eneste kendis, der for nyligt har givet udtryk for, at hun håber på en romantisk genforening mellem 00'ernes yndlingskendispar. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jennifer Lawrence er i den grad lykkelig for, at J.Lo og Ben Affleck (angiveligt) har fundet kærligheden på ny. (Foto: MEGA) 

Ben Afflecks gode ven, Matt Damon, kunne forleden fortælle til Today Show, at han da "håber, at det passer". 

Ser hinanden ofte

Tidligere på måneden kunne PageSix afsløre, at Jennifer Lopez og Ben Affleck var begyndt at se hinanden tit - især efter de begge er blevet single. 

Faktisk har den 48-årige Ben Affleck har besøgt Jennifer mindst tre gange, siden hun vendte tilbage fra Den Dominikanske Republik, hvor hun har indspillet scener til sin kommende film, "Shotgun Wedding".

Hverken Jennifer eller Ben har dog kommenteret på romancerygterne, ligesom en kilde tæt på parret holder fast i, at de bare er gode venner. 

- De er venner. De har aldrig ikke været venner.

Jennifer Lopez og Ben Affleck blev kærester og sidenhen forlovet tilbage i 2002, hvor de mødte hinanden under indspilningerne til flopfilmen "Gigli". Parret gik fra hinanden i 2004.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close