Fødte for fem måneder siden: Nu har Hilaria og Alec Baldwin fået barn nummer seks

Foto: MEGA

Det var så sent som i september, at den 37-årige Hilaria Baldwin kunne annoncere, at hun havde født hende og mandens femte barn, Eduardo Pau Lucas Baldwin.

 

For det fleste er ét barn en stor nok mundfuld, og parret har i forvejen Carmen fra 2013, Rafael fra 2015, Leonardo fra 2016 og Romeo fra 2018. Mens Alec Baldwin, 62, desuden har datteren Ireland på 25.

Men alligevel lader det til, at parret ved fødselstidspunktet havde endnu et barn på vej.

For selvom det kun er fem måneder siden, parret blev forældre til fem fælles børn – og Alec Baldwin far til seks - ja så har de al hemmelighed nu netop fået deres sjette barn sammen.

Det afslører Hilaria Baldwin på sin Instagram-profil.

- 7, skriver hun kort efterfulgt af et hjerte til et billede deres fem børn inklusiv den lille ny.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hun delte det samme billede på sin Instagram-story, hvor hun kækt skrev: "Kan du tælle, hvor mange babyer der er?".

Parret har dog endnu ikke afsløret, hvordan den lille ny er kommet til verden. Men det er ingen hemmelighed, at parret kæmpede med graviditeten, inden de to fik lille Eduardo.

For tilbage i november 2019 mistede Hilaria deres femte barn i fjerde graviditetsmåned.

Men fem måneder efter kunne de så endnu en gang glædeligt fortælle, at de ventede sig, og lille Eduardo kom så til verden i september 2020.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret mødte hinanden tilbage i 2011, hvor de oplevede "kærlighed ved første blik" - trods en aldersforskel på 26 år. De sagde deres "ja" til hinanden i 2012. Foto: MEGA

Var hurtigt klar igen

Faktisk kunne Hilaria allerede få uger efter fødslen af Eduardo i et interview med US Weekly fortælle, at hendes børn ivrigt spurgte, om der var en ny i maven.

- Han er kun tre uger gammel, så slet ikke lige nu. Men vi må se på det, lød det dengang fra hende. Og se på det, ja, det havde parret højst sandsynligt allerede gjort, uden at nogen vidste det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close