Kendte22. december 2020

Hilaria Baldwin viser vild krop frem kun 3 måneder efter fødsel

Den 36-årige skuespiller fødte for få måneder siden sit og manden Alec Baldwins femte barn. Det er allerede slet ikke til at se, at hun for kort tid siden havde en baby i maven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hilaria_baldwin.jpg
 Foto: MEGA

En ting er, at den 36-årige skuespiller Hilaria Baldwin gennem de sidste syv år har født ikke mindre end fem børn.

Men en anden ting er, at hun nu - blot tre måneder efter hun fødte sit og Alec Baldwins femte barn - Eduardo kan vise en knivskarp form frem.

Det afslører hendes nyeste billede på Instagram, hvor hun står i undertøj, mens hun holder sin få måneder gamle søn i armene.

- Et efter bad og ved at gøre mig klar til dagen billede taget af Carmen, starter hun teksten til billedet, hvor hun omfavner sin lille søn.

Men det er altså ikke kun den søde, nuttede baby, der stjæler opmærksomheden.

- Den her krop har født fem babyer? Damn pige, er der blandt andet en, der skriver, mens andre er lettere fortørnede over, at hun lader sin datter fotografere hende i undertøj.

Det er dog svært at løbe fra, at skuespillerinden har en krop, der ikke siger meget om, at hun blev mor i september.

Far til seks

Alec Baldwin og Hilaria Baldwin blev gift tilbage i 2012, efter de to mødte hinanden i 2011 – og det var altså ”kærlighed ved første blik” trods en aldersforskel på 26 år.

I 2013 blev parret forældre til datteren Carmen. Siden kom Rafael i 2015, Leonardo i 2016, Romeo i 2018 og senest Eduardo i 2020.

Alec Baldwin har også datteren Ireland på 25, der arbejder som model og skuespillerinde. Han kan derfor kalde sig far til seks.

Sponsoreret indhold