Hilaria Baldwin er klar på barn nummer seks

I starten af september måned kunne den 62-årige skuespiller Alec Baldwin kalde sig far til seks, da Hilaria Baldwin fødte parrets femte fælles barn.

Men tankerne om endnu en lille en svæver allerede hos den 36-årige podcaster, der i forvejen har Carmen på syv, Rafael på fem, Leonardo på fire, Romeo på tre og nu også Eduardo sammen med Alec Baldwin.

Det fortæller hun i et nyt interview med US Weekly.

- Mine børn er sådan: ”Mor, har du en baby i maven?” Og jeg var sådan: ”Det har jeg i hvert fald ikke”. Han er kun tre uger gammel, så slet ikke lige nu. Men vi må se på det, lyder det fra hende.

Men det virker til, at det kun er den nybagte mor, der allerede har tankerne på at blive gravid endnu en gang.

Artiklen fortsætter under billedet...

Parret blev i starten af september forældre til deres femte fælles barn, Eduardo. Foto: Instagram/privat

For Alec Baldwin, der desuden også har den 24-årige datter Ireland med sin ekskone Kim Basinger, er der dog en smule længere vej til tanken om et syvende barn.

Det fortæller han i et interview med Ellen DeGeneres.

- Jeg siger nogle gange, at min kone er en samler. Nogle mennesker samler på biler, andre på uger eller kunst. Min kone samler på babyer. Hun elsker babyer. Når babyen er omkring tre år gammel, og når de ikke længere er den samme form glæde, som de plejede at være, så kigger vi på hinanden og siger: ”Tid til endnu en”.

Artiklen forsætter under billedet...

Det er vist ikke kun parret selv, der elsker deres ny lille søn. De fire andre børn er lige så begejstrede for familieforøgelsen. Foto: Instagram/privat

Men trods konens ønske om at flere babyer tror han ikke, han ”falder i fælden” denne gang.

- Jeg ønsker ikke at prøve mere. Nej, jeg er færdig med at prøve, lyder det konsekvent fra ham.

Artiklen forsætter under billedet...

Parret har i forvejen fem børn sammen. Foto: MEGA

- Enten så er det helt okay, eller også så ender min kone med at blive gift med en anden, det er den ene eller anden løsning. Hun ender med at gifte sig med en, der er god til at producere piger.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close