Kendte14. januar 2022

Fodboldeksperten Morten Bruun skifter til TV 2

I en pressemeddelelse har TV 2 offentliggjort, at man har lavet en aftale med den tidligere landsholdsspiller Morten Bruun
https://imgix.seoghoer.dk/brian_laudrup_3.jpg
 (Foto: Aller Media)

Man må i den grad sige, at TV 2 SPORT spiller med musklerne, når det kommer til medarbejdere.

For bare at nævne nogle af de prominente navne, som TV 2 har hentet fra andre sportsmedier, er Carsten Werge, Camilla Martin og senest reporteren Jon Pagh.

Men de er ikke færdige med at være på transfermarkedet.

Han var en del af det landshold, som i 1992 sikrede det første og eneste europamesterskab til Danmark.

Det var også ham, der talte danskerne igennem Christian Eriksens hjertestop i åbningskampen mod Finland.

Morten Bruun har en tendens til altid at være til stede, når store fodboldbegivenheder i forbindelse med landsholdet finder sted.

Og det vil han fortsætte med.

- TV 2 er stedet at være i de kommende år, når vi taler fodboldrettigheder. Men landsholdet som flagskib, skriver Morten Bruun på Twitter.

Morten arbejder nu for Discovery, hvor han dækker alt fra landshold til Premier League.

Discovery har indtil nu haft rettigheder over fodboldlandsholdet. Men det hører op nu, og TV 2 overtager de rettigheder og altså også Morten Bruun.

Derfor er der da også snak om en nyerhvervelse fra TV 2´s side, som giver mening.

- 2022 er også året, hvor Danmarks herrelandshold i fodbold kommer tilbage på TV 2s kanaler, og her bliver Morten Bruun ligeledes en central person i vores fodbolddækning. For TV 2 er målet, at landsholdet skal samle danskerne og være relevante – også når holdet ikke spiller. Og jeg er sikker på, at Mortens bidrag både vil løfte vores tv- og digitale dækning, siger Kristian Hyldgaard, kanalchef for TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Der kan ikke sættes en finger på Mortens faglighed, og han besidder en fantastisk evne til at tale direkte til både fodbold-feinschmeckeren og den almindeligt fodboldinteresserede.

Morten Bruun er en særdeles anerkendt fodboldekspert og kommentator, og hans analyser imponerer og informerer seerne.

Han har tidligere selv spillet professionel fodbold, hvor han er en sand legende i Silkeborg IF. Senere har han været superligatræner i både Silkeborg og Sønderjyske.

Og som tidligere nævnt var han en del af EM 92-triumfen. Det blev godt nok ”kun” til 11 landskampe. Men må give den gode Bruun, at han kender sin besøgstid.

Morten Bruun skifter allerede Discovery ud med TV 2 fra den 1. februar. Her vil han starte som fodboldekspert og analytiker.

Han har kommenteret fodbold i mere end 20 år, så det er en rutinet herre, de får i folden.

Sponsoreret indhold