Kendte7. januar 2022

Skifter til fjenden: Sportsreporter Jon Pagh forlader TV3 Sport for værtstjans hos TV2

Fodboldjournalisten går i flere tidligere kollegers fodspor og skifter til TV 2
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jon_pagh.jpg
 Foto: Morten Kjær/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Både Carsten Werge og Camilla Martin har tidligere taget turen fra TV3 Sport til TV 2 Sporten, og nu følger endnu en TV3-profil i deres fodspor.

Denne gang er det sportsreporter Jon Pagh, der har ladet sig friste af et skifte til konkurrenten.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra TV 2.

Selvom Jon Pagh var godt tilfreds med jobbet som reporter på TV3 Sport, var tilbuddet fra TV 2 for godt til at sige nej til.

- Der kommer til at ske mange spændende ting på TV 2, og det vil jeg sgu gerne være en del af, siger Jon Pagh, da SE og HØR fanger ham på telefonen.

På TV 2 skal Jon Pagh være vært på sportsnyhederne. Og så skal han blandt andet være med til at dække landsholdsfodbold, når tv-stationen fra sommer 2022 får rettighederne til herrelandsholdets fodboldkampe, hvilket har været et stort trækplaster.

- I al den snak, jeg har haft med dem, bliver man jo også smigret. Det er rart at mærke, at der er nogen, der virkelig vil mig, siger Jon Pagh.

Selvom han nu bliver genforenet med en række tidligere TV3-kollegaer, kommer Jon Pagh til at savne sin gamle arbejdsplads.

- Man kommer tæt på hinanden, når man laver den form for arbejde. Så mine kollegaer, dem kommer jeg sgu til at savne, siger han.

Jon Pagh starter i sit nye job 1. februar.

Sponsoreret indhold