Kendte4. april 2019

Flere stjerner med: "Vild med dans" bliver til musical

TV-succesen "Vild med dans" bliver til en musical. Der er tale om en verdenspremiere på Østre Gasværk Teater, hvor flere af dansestjernerne er med
https://imgix.seoghoer.dk/vmd_uge_9_tsl_20181109_0429.jpg
 Foto: Thomas Laursen

"Vild med dans" har de sidste par år haft enorm succes med masser af seere og spændende deltagere. Nu skal der malkes endnu mere på den succes.

null

TV2-ballet bliver nemlig til en musical. Det skriver Østre Gasværk Teater i en pressemeddelelse.

- Østre Gasværk Teater præsenterer "Vild med dans - The Musical!". En spektakulær, glitrende og dramatisk fortælling om håb, drømme og længsel tilsat eventyrlige kostumer, live-orkester - og selvfølgelig masser af dans, skriver teatret, der ligger på Østerbro i København.

Det er særdeles dygtige skuespillere, der skal på scenen i den nye forestilling. Blandt andet skal Mille Gori, bedre kendte som "Motor Mille" og Camilla Bendix på de skrå brædder med dansesko på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_stenspil_og_asta_bjork_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det var skuepsiller Simon Stenspil, der sammmen med debutdanseren Asta Björk vandt sidste sæson af "Vild med dans" (Foto: Thomas Laursen)

null

Derudover skal Niels Ellegaard, Julie Agnete Vang, Lise Kofoed og Troels Thorsen og spille med i den nye musical.

Men endnu mere overraskende er det, at tre af stjernerne fra "Vild med dans" også skal give sig i kast med skuespillets kunst. Og det er ingen ringere end de tre seneste vindere af fredagsbaskeren.

Morten Kjeldgaard, Michael Olesen og Asta Björk er alle med i den store forestilling. De har henholdsvis vundet danseshowet i 2016, 2017 og 2018.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/vmd_finale_uge_12_tsl_20181124_3333.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der er desværre ikke udsigter til, at Danmarks skønneste TV-par, Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, skal være med i "Vild med dans - The Musical!" (Foto: Thomas Laursen)

Er du en af de mange "Vild med dans"-fans, som glæder sig til at se TV-hittet som musical, så skal du dog vente lidt endnu.

"Vild med dans - The Musical!" får nemlig første verdens premiere den 22. februar 2020.

Se Malte Ebert svare på, om han kunne tænke sig at være med i "Vild med dans":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold