Kendte25. marts 2019

Claudia Rex er ikke klar på en ny sæson af "Vild med dans"

Claudia Rex har været med i flere sæsoner af "Vild med dans", men skader holder hende fra at tage en ny omgang på dansegulvet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sd000.jpg
 (Foto: Kanal 4/Krestine Havemann)

Mange danskere var kede af det, da "Vild med dans"-baben Claudia Rex medelte i 2014, at hun ikke kunne være med i TV2's seersucces på grund af en skade.

Smerter i knæet og hoften gjorde, at et afbud var nødvendigt.

TV2 har dog ikke glemt deres darling og ifølge Claudia Rex, så har hun fået tilbudt at være med i en ny omgang af "Vild med dans".

Det skriver Realityportalen.

Selvom tilbudet er smigrende, så har Claudia takket nej til en ny omgang.

- Men jeg har takket pænt nej. Jeg har stillet op i så mange år, men er nu indstillet på at udvikle mig i en anden retning. Og jeg fungerer blandt andet som vært på radiostationerne Pop FM og Radio 100, fortæller Claudia Rex.

Tiden er knap for den travle Claudia, som ikke kun har værtsjobbet at passe.

- Ved siden af det arbejder jeg også som marketingkoordinator for et sportsmærke, og der er altså kun 24 timer i døgnet, sagde den 32-årige tidligere profesionelle danser, der blev ledsaget af sin mand, skuespilleren Pelle Emil Hebsgaard, til premieren på musicalen ‘Ghost’ i Musikteatret Albertslund, fortæller stjernen.

Claudia Rex nåede i sin "Vild med dans"-tid at danse med blandt andre Mads Laudrup, Patrick Nielsen, Joakim Inversen og Basim.

null

Sponsoreret indhold