Reality21. marts 2019

"Vild med dans"-vinder i sexprogram

Simon Stenspil tager teten som speaker i "Ex on the Beach"
https://imgix.seoghoer.dk/simon_stenspil_og_asta_bjork.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kan du genkende speakerstemmen, der guider realityhungrende seere igennem sex, venskab, uvenskab, kærlighed og drama, når "Ex on the Beach" bliver sendt søndag, mandag og tirsdag klokken 22.00 på Kanal4 og Dplay?

Hvis ja, så er der nok en rigtig god grund til det. Det er nemlig "Vild med dans"-vinder Simon Stenspil, der er manden bag stemmen.

35-årige Stenspil er til dagligt skuespiller. Han har medvirket i et utal af film og serier. Han spiller blandt andet Valter Møller i TV 2-successerien "Badehotellet", og så medvirker han i Netflix-serien "The Last Kingdom", hvor han spiller rollen som Dagfinn.

Simon Stenspil danner til dagligt par med den 30-årige skuespiller Anna Stokholm. De to mødte hinanden for lidt over et år siden, da Anna spillede over for Simon Stenspils storesøster, Cecilie Stenspil. De blev ramt at Amors pil øjeblikkeligt.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-03-21_kl._16.18.48.png

Foto: Kanal 4

Og nu er Simon Stenspil altså med i "Ex on the Beach" - dog ikke som deltager, men som speaker. "Ex on the Beach" sendes fra søndag til tirdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

Sponsoreret indhold