Kendte17. juli 2020

Festsyge Cecilie Beck: Flygtede fra skilsmisse

TV 2-journalisten vil ikke anbefale sin krise-livsstil til andre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie_4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det satte gang i lidt af hvert inde i Cecilie Beck, da hun for fire år siden blev skilt fra sin mand og TV 2-kollega Rasmus Tantholdt.

Den sympatiske nyhedsvært, de fleste danskere kender som seriøs formidler af ofte alvorlige emner, reagerede på den store livsændring ved at finde stiletter og rødvinsglas frem. Ofte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Festklunset var i den grad fundet frem sidste år, da singlesilden var taget til uddeling af TV-prisen. (Foto: Thomas Laursen)

– Er du tosset, mand, jeg har fået festet igennem. Der skulle bare ske noget. Det er ikke et mønster, jeg vil anbefale. Men sådan er jeg, siger den 49-årige Nyhederne-vært i et interview med B.T.

Kunne ikke læse

Skilsmissen skete nemlig på et tidspunkt, hvor hun samtidig skulle vænne sig til tanken om, at hendes to døtre, 23-årige Astrid og 18-årige Frida, var blevet store og begyndte at flyve fra reden.

– Jeg skulle forholde mig til, hvem jeg selv var. Hvordan skal ens tilværelse og hverdag se ud, når børnene flytter hjemmefra, og man er alene i lejligheden? Det er ikke sådan, at jeg ikke har tænkt på det allerede, men hvis det hele hober sig op, så tænker jeg: “Fuck det, nu drikker jeg lidt vin med en veninde, og så tager vi ud og danser, og så glemmer vi det hele,” mindes Beck, der samtidig fortæller, at hun i den periode ikke engang kunne koncentrere sig om at læse en bog.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie_1_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

– Vi var sgu bare ikke gode for hinanden mere, har Cecilie tidligere sagt om skilsmissen fra Rasmus Tantholdt, 46.
Efter skilsmissen harr han fundet sammen med en anden TV 2-kollega, Natasja Crone. (Foto: Mikael Rieck)

Heldigvis har nyhedsgodten fundet roen igen og glæder sig nu over at kunne se frem til at fylde 50 år senere i år.

Tidligere på året fortalte Beck til BILLED-BLADET, at hun i et stykke tid har arbejdet på nedsat tid hos TV 2, så hun kunne nå at nyde den sidste tid, hvor den yngste datter bor hjemme.

Sponsoreret indhold