Nyheder 26. juli 2016

Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er blevet skilt

TV-parret er gået fra hinanden
Foto: All Over

TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt og nyhedsvært Cecilie Beck er blevet skilt. Overfor Ekstra Bladet kalder de skilsmissen udramatisk og vil ikke kommentere det yderligere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to journalister blev gift i 2010 efter tre år som kærester.

I 2013 fortalte korrespondenten til Magasinet Liv, hvad han var faldet for ved nyhedsværten.

- Hun får mig til at grine. Af mig selv. Det er jeg glad for. Selvhøjtidelighed og mangel på selvironi bryder jeg mig ikke om. Cecilie driller mig i situationer, som er typisk mig, sagde han dengang.

I april satte parret deres hus nord for København til salg. Dengang forklarede Tantholdt, at de trængte til luftforandring. 

Ligesom Rasmus har Cecilie været gidt én gang før. I 2010 gav hun et interview til Søndag, hvor hun fortalte om skilsmissen. 

- Det er en beslutning, der er større, end man tror. Det var den i hvert fald for mig! Det er jo forestillingen om, hvordan livet skal se ud, der bliver splintret. Og jeg var slet ikke klar over, hvor stærkt bundet jeg selv var af forestilligen om, hvad en rigtig kernefamilie er. 

Cecilie Beck er mor til Astrid og Frida fra sit første ægteskab. Rasmus Tantholdt har sønnen Emil med sin ekskone, Caroline Boserup, der også har en fortid på TV 2. 

Se flere billeder fra deres tid sammen herumder:

Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er blevet skilt

Sponsoreret indhold