Kendte23. august 2023

Fans er stensikre: Britneys seneste Instagram-video er ironi på højeste plan

Britney Spears har længe været kendt for sit finurlige indhold på de sociale medier, men er hun i virkeligheden bare verdens største troll?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØRs Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og den mulige skilsmisse fra 29-årige Sam Asghari
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Er det den sande årsag til skilsmissen? Sam Asghari kunne ikke håndtere Britney Spears' frihed

Jennifer Aniston har sin salat, Britney Spears har sin røræg!

Den 41-årige Britney Spears har i årevis været en flittig content creator på Instagram.

Her deler "Toxic"-sangerinden glædeligt ud af inspirerende billeder, hun selv graver frem fra internettets gemmer for ikke at tale om de noget nær ikoniske dansevideoer.

Men tirsdag aften var opslaget fra frøken Spears noget ud over det sædvanlige.

Hun berigede nemlig os alle med en video af, hvordan hun laver røræg. Hvad siger du så?

- Hvorfor serverer restauranter ikke peberfrugt i omeletter? lød det helt rimelige spørgsmål fra superstjernen, der for nyligt bekræftede, at hun og den 29-årige Sam Asghari skal skilles.

Britney fik lige bevist, at hun altså godt kan kokkerere det mest basale i sit køkken.
Britney fik lige bevist, at hun altså godt kan kokkerere det mest basale i sit køkken.
 Foto: Instagram/BritneySpears
https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/521.png
Ka' det noget?
 Foto: Instagram/BritneySpears

- Det er sådan, jeg kan lide det! De er så søde, tilføjede hun i opslaget, som allerede nu er blevet fjernet fra Brit Brits profil.

Kan ikke passe på sig selv

Videoen gik hurtigt viralt blandt Britney-tilhængere, for flere fans er helt overbeviste om, at den lidt underlige video er et kækt modsvar til en TMZ-artikel, der blev publiceret tirsdag morgen.

Her kunne det amerikanske paparazzimedie nemlig rapportere, at den Grammy-vindende sangerinde har svært ved at passe på sig selv, og at det nu er Britneys advokat og hendes såkaldte "manager" Cade Hudson, der står for sikre, at hun er okay.

- Vi hører, at de hjælper med at sørge for, at Britney får mad, dukker op til aftaler og håndterer eventuelle professionelle muligheder, det måtte komme hendes vej.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/veurb.png
Britney mødte Sam Asghari i 2016 under indspilningerne til musikvideoen "Slumber Party".
 Foto: Instagram

Umiddelbart efter TMZ-artiklen kom online, delte Britney madlavningsvideoen, men har naturligvis ikke selv bekræftet, at det er hendes svar til påstandende.

Ironien er dog tydelig nok for fans - især fordi Spears ikke tidligere i sin Instagram-karriere har delt mange videoer eller billeder af sig selv i køkkenet på den måde.

Britney Spears kommenterer sjældent direkte på ting, der bliver skrevet om hende i medierne.

Alligevel brugte hun alligevel sin platform tidligere på ugen til at fortælle sine 42 millioner følgere, hvordan hun havde det med nyheden om, at hun skal skilles.

Havde Britney mon en dybere pointe med sin røræg?
Havde Britney mon en dybere pointe med sin røræg?
 Foto: Ritzau Scanpix

– Som I alle ved er Hesam og jeg ikke længere sammen … seks år er lang tid at være sammen med nogen, så jeg er lidt i chok.

– Jeg har spillet stærk alt for længe, og det kan godt være, at min Instagram ser perfekt ud, men det er langt fra sandheden, og det tror jeg også, at vi alle ved.

Kort tid efter blev "Crossroads"-skuespillerinden spottet på en midnatstur til en takeaway-restaurant, hvor hun ikke just så ud til at være i det bedste humør.

Britney Spears og Sam Asghari begyndte at date i 2016. Det skete, efter parret mødte hinanden under optagelserne til musikvideoen til "Slumber Party".

I september 2021 bekræftede Sam Asghari officielt, at de var blevet forlovet, og i juni sidste år blev parret gift.

Sponsoreret indhold