Kendte21. oktober 2022

Oops! Hun gør det igen, igen: Britney Spears smider ALT tøjet

Britney Spears har endnu en gang gjort det, hun gør bedst: Taget sit tøj af
Britney Spears har endnu en gang smidt alle kludene.
Britney Spears har endnu en gang smidt alle kludene.
 Foto: Ritzau Scanpix

She's not that innocent!

Endnu en gang har den amerikanske popprinsesse valgt at smide ALT tøjet til stor fornøjelse for sine Twitter-følgere.

Ja, du læste rigtigt: Twitter. Den 40-årige Britney har nemlig deaktiveret sin Instagram (igen, igen) og er i den forbindelse blevet en noget hyppigere bruger af det potentielt kommende Elon Musk-medie.

– Jeg har premiere på en film i denne uge, skriver sangerinden til opslaget og fortsætter:

– 'Retten til at bestemme over min fisse'.

Britney Spears har endnu en gang delt et billede af sig selv uden tøj.
Britney Spears har endnu en gang delt et billede af sig selv uden tøj.
 Foto: Twitter/BritneySpears

Det er usikkert, hvorvidt der er tale om en faktisk filmpremiere. Britney Spears har det nemlig som bekendt med at dele adskillige kryptiske opslag på de sociale medier.

Tidligere har det eksempelvis været "The Rose Project"-hints, der har fået fans til at spekulere i, hvad mon det kunne betyde.

I denne forbindelse er der muligvis tale om en reference til popstjernens tidligere opslag, hvor hun har fortalt åbent om, hvordan faren, Jamie Spears, har kontrolleret hendes liv ned til de mindste detaljer.

Det er langt fra første gang, at Brit Brit smuder klunset, og noget tyder på, det er hendes måde at sende en digital fuck-finger i retning af sin farmand.

Tidligere på måneden smed popprinsessen også tøjet.
Tidligere på måneden smed popprinsessen også tøjet.
 Foto: Instagram/BritneySpears

- Fandme trist

Da popstjernen tidligere på måneden nød en tur på stranden, blev alle herlighederne ligeledes luftet og delt på Instagram.

Britney sørgede naturligvis også dengang for at dække lige nøjagtigt nok til, at billederne ikke blev slettet fra det sociale medie.

Og blandt Britneys mange følgere sætter de frække fotos i den grad gang i debatten. Flere fans skriver i sangerindens kommentarspor, at der ikke er nogen grund til, at hun skal smide tøjet, mens andre hylder popstjernens frihed til at gøre, hvad hun vil.

- Britney er en nationalklenodie og har lov til at gøre lige præcis, som hun har lyst til. Slut, skriver en Twitter-bruger.

- Du behøver ikke gøre det her. Det er fandme trist, at du tror, du bliver nødt til det, skriver en anden.

Britney Spears danner par med den 28-årige fitnessguru og skuespiller Sam Asghari.
Britney Spears danner par med den 28-årige fitnessguru og skuespiller Sam Asghari.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Senest har "Hold Me Closer"-sangerinden fortalt sine fans og følgere om, om hvordan faren angiveligt skulle have forsøgt at slå hende ihjel.

– Jeg fik tre MR-scanninger, inden jeg blev placeret på det sted. Jeg beklagede mig ikke over noget som helst – jeg blev bare fortalt, at jeg var nødt til at tage af sted. Det var min far – og jeg havde ingen rettigheder på det tidspunkt, så var jeg nødt til det, forklarer Britney i et lydklip, som er blevet delt både på Twitter og Instagram.

"Crossroads"-skuespilleren har også tidligere fortalt om, hvordan hun ønskede at få et barn med kæresten (og nu ægtemand) Sam Asghari, men at hun grundet sin 13 års lange umyndiggørelse ikke havde lov til at bestemme over sin egen krop.

Britney Spears levede som umyndiggjort fra 2008 og frem til sidste efterår, hvor hun efter en lang juridisk kamp blev erklæret en fri kvinde af en dommer i retten i Los Angeles.

Sponsoreret indhold