Kendte 9. juni (opd. 10. juni)

Kirkeklokkerne ringer: Nu bliver Britney gift

Dagen er kommet, hvor Britney Spears og Sam Asghari endelig skal giftes.
Britney Spears og Sam Asghari

9. juni 2022 bliver i følge TMZ Britney Spears og Sam Asgharis bryllupsdag. 

Foto: MEGA

DRAMA: Eksmand trænger ind - voldsom anholdelse

I september sidste år kunne en overlykkelig Britney Spears vise en ordentlig kleppert af en forlovelsesring frem. 

Kæresten gennem fem år, Sam Asghari, havde været på knæ og stillet det helt store spørgsmål. Britney svarede naturligvis ja, og det gør hun også senere i dag, amerikansk tid, når hun og Sam i følge TMZ bliver gift. 

Det amerikanske medie bringer billeder af et ordentligt festtelt på en lokation i Los Angeles, hvor ceremonien skal forestås og kærlighedsfesten efterfølgende skal holdes. 

I følge det amerikanske medie er det en intim fest for de 100 nærmeste. Brineys bror Bryan er blandt gæsterne, mens hendes søster Jamie Lynn og hendes forældre har måttet kigge langt og forgæves efter en invitation. 

Allerede onsdag gik spekulationerne om det forestående bryllup i gang. Britney, som må siges at være dronningen af kryptiske Instagram-stories lagde i går en række videoer ud af hende og Sam i en limousine. Her drak parret champagne, mens Britney fremvise sine nydekorerede negle. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Britney faldt pladask for den iranskfødte model og personlige træner, da de mødtes under indspilningerne til musikvideoen til "Slumber Party" i 2016. 

Siden har de dannet par, og nu går de altså efter "til døden os skiller".

Sponsoreret indhold