Kendte10. juli 2019

Familien afslører Cameron Boyces dødsårsag

Familien bekræfter nu, at det var et epileptisk anfald, der tog livet af den amerikanske Disney-stjerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-10_kl._09.28.11.png
 (Foto: MEGA)

Cameron Boyce døde lørdag i en alder af blot 20 år - nu afslører familien, hvad der tog livet af den populære "Disney"-stjerne.

Indtil i dag har familien kun meldt ud, at Cameron Boyce døde "som følge af et længerevarende sygdomsforløb, som han var i behandling for". De skrev yderligere, at han døde af et anfald.

Først nu bekræfter familien, at der var tale om et epileptisk anfald.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-09_kl._12.58.29.png
 (Foto: MEGA)

Cameron Boyce led af epilepsi og havde ifølge TMZ haft anfald før - desværre kostede et anfald ham lørdag livet. Foto: MEGA

I en netop udsendt meddelelse skriver familien ifølge Metro:

- Camerons tragiske dødsfald skyldtes et anfald, som var et resultat af en tilbagevendende tilstand, og den tilstand var epilepsi.

Det amerikanske medie TMZ skrev for to dage siden, at der var tale om den neurologiske sygdom – og nu bekræfter familien altså, at det er tilfældet.

I sjældne tilfælde kan patienter med epilepsi dø af et anfald - f.eks. hvis anfaldet finder sted under meget uheldige omstændigheder.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-07_kl._13.05.08.png
 (Foto: MEGA)

Cameron Boyce indledte sin karriere som 11-årig. Foto: MEGA

Der findes også tilfælde, hvis det ikke lykkedes hjernen selv at genvinde kontrollen over et anfald, så anfaldet fortsætter. Dette kaldes status epilepticus. Dette er en alvorlig tilstand, der skal behandles hurtigt og effektivt.

Når en person med epilepsi dør pludseligt og uden kendt årsag, kan det i nogle tilfælde være et tilfælde af SUDEP, som står for Sudden Unexpected Death in Epilepsy.

I går udsendte Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroners en pressemeddelelse, hvor de oplyste, at den 20-årige Disney-stjerne er blevet obduceret.

På det tidspunkt skrev de, at der var brug for flere undersøgelser.

- En obduktion blev foretaget i dag, og årsagen til dødsfaldet kræver yderligere undersøgelse, skrev Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroners på sin hjemmeside.

Om der fortsat er brug for undersøgelser, er ikke blevet oplyst.

Cameron Boyce indledte sin skuespilkarriere hos Disney, da han var blot 11 år gammel. Siden nåede han at medvirke i blandt andet "Shake it Up," "Austin and Ally", “Jessie” og "Good Luck Charlie".

Siden hans død er det strømmet ind med kondolencer fra store stjerner – blandt andre Adam Sandler og Michelle Obama. Begge nåede at arbejde sammen med den unge stjerne.

Sponsoreret indhold