Kendte24. april 2021

Færdig bag tremmer: Lori Loughlin og hendes mand jubler

Både skuespillerinden og hendes mand har nu afsonet deres tid bag tremmer, efter de for mere end to år siden blev nogle af hovedpersonerne i den største universitets-skandalesag til dato
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20363518150526-1920x1278we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er mere end to år siden, overskrifterne for første gang begyndte at rulle om den store svindelsag, der involverede mere end 60 forældrepar – hvoraf flere var store Hollywood-stjerner.

Men nu lader det til, at skandalesagen endelig er ved at være ved vejs ende for nogle af hovedpersonerne i sagen.

Den 17. april kunne ”Full House”-skuespillerinden Lori Loughlins mand, Mossimo Ginannulli, 57, nemlig igen kalde sig en fri mand, efter at have siddet inde i knap fem måneder.

56-årige Loughlin selv blev løsladt lige før nytår, efter at siddet bag lås og lå i godt og vel to måneder.

- Mossimo er naturligvis rigtig glad. De er begge mere end ekstatiske over at have færdiggjort deres straf. Mossimo har stadig noget samfundstjeneste, han skal udføre, men så kan de også begge komme videre, lyder det fra en kilde tæt på parret til People.

Insideren fortæller videre, at både Loughlin og hendes mand er klar over, at de ”begik en stor fejltagelse”, og at de begge har ”taget ansvar for det, og de vil bare gerne starte på en frisk nu”.

Det vides dog bare endnu ikke, hvordan fremtiden præcis vil se ud for skuespillerinden, der prompte blev fyret fra sine jobs, da sagen rullede.

- Lori håber virkelig, at hun kan vende tilbage til at arbejde som skuespiller på et tidspunkt. Mossimo kan ikke vente med at komme ud og spille golf igen. Og så håber de begge på at kunne tage på ferie senere på året, lyder det fra kilden.

Universitets-skandalen

I marts 2019 vendte livet op og ned for en lang række forældre, der på ulovlig vis havde forsøgt sig at skaffe deres børn adgang til en række prestigefyldte universiteter.

Ifølge de første retsdokumenter lød det, at blandt andet ”Desperate Housewives”-skuespillerinden Felicity Huffmann, 58, skulle have betalt 15.000 dollars for, at deres datter kunne komme ind på et bestemt universitet.

Mens Lori Loughlin og hendes mand skulle have betalt i omegnen af 500.000 dollars i forbindelse med svindlen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega25958_006.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden fotograferet sammen med sine to døtre, Oliva og Isabella. Foto: MEGA

Parret fik deres to døtre, Olivia og Isabella til at være med på et par opstillede billeder, så det lignede de to skulle stille op på skolens ro-hold. Det var dog ikke tilfældet.

Felicity Huffmann endte med at sidde i fængsel i 14 dage for sin medvirken, mens Loughlin fik to måneder og hendes mand knap fem.

Sagen har været så omtalt, at Netflix tidligere på måneden udgav dokumentaren ”Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal”, der viser, hvordan bestikkelsen fandt sted.

null

Sponsoreret indhold