Kendte28. december 2020

Lori Loughlin løsladt fra fængslet

Det er slut med at sidde bag tremmer for Lori Loughlin. Hendes mand sidder stadig inde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lori_loughlin_0.jpg
 Foto: MEGA

Skuespiller Lori Loughlin er mandag blevet lukket ud af fængslet, efter hun har siddet bag tremmer i to måneder.

Hun blev låst væk, efter hun blev dømt for at betale en halv million amerikanske dollars - svarende til omkring 30 millioner danske kroner - i et forsøg på at bestikke sine to døtre adgang på prestigefyldte universiteter.

Det skriver blandt andet nyhedsbureauet AP.

Hendes mand, mode-designeren Mossimo Giannulli, sidder dog stadig i fængslet, hvor han afsoner en fem måneder lang dom. Ifølge planen bliver han løsladt 17. april 2021.

"Hænderne Fulde"-stjernen har kun udtalt sig én gang offentligt i sagen, hvor hun til dommeren sagde, at hendes handlinger "var med til at forværre eksisterende uligheder i samfundet".

Lori Loughlin har ikke udtalt sig endnu, efter hun er blevet løstladt, og det vides ikke, om hun har tænkt sig at kommentere sagen.

Indrømmede forbrydelsen

Det var først meningen, at de begghe skulle i fængsel fra 19. november, men Lori Loughlin fik lov til allerede af starte afsoningen 30. oktober.

Parret indrømmede i maj, at de havde forsøgt sig med bestikkelse.

Lori Loughlin og Mossimo Giannulli er ikke det eneste par, der har rodet sig ind i retsager, efter at have forsøgt at betale sig til pladser på eliteuniversiteter.

Knap 60 forældre, trænere og andre kæmper med anklagerne, og dem, der er blevet dømt, får domme i spændet mellem et par uger og ni måneder.

En anden kendis, der har erklæret sig skyldig i skandalen, er Felicity Huffman, kendt fra "Desperate Housewifes".

Felicity Huffmann havde fået en dom på 14 dage, men hun endte med kun at sidde fængslet i 11 dage.

Sponsoreret indhold