Ét år efter Aviciis tragiske død: Nu sætter hans far ord på sorgen

Foto: MEGA

Fans var efterladt i sorg, da nyheden om 28-årige Aviciis tragiske død i Oman sidste år kom frem

Dengang skrev Aviciis familie et åbent brev om tabet af sønnen, men nu sætter Avicii, med det borgerlige navn Tim Berlings, far ord på sorgen efter tabet af musiker-sønnen. Det sker i et interview med Dagens Nyheter.

- Sorgen gjorde vel, at jeg klarede at fungere, for jeg forstod virkelig ingenting. I mit hoved var Tim fortsat i live, fortæller han åbenhjertigt til avisen. 

Aviciis internationale gennembrud bekymrede familien (foto: MEGA)

Faderen, Klas Bergling, fortæller videre, at sønnens internationale gennembrud gav anledning til bekymring hos familien, og han fortæller også, at han og Tims mor, Anki Lidèn, havde oplevelsen af, at deres søn var i bedring før sin død. 

- Anki og jeg har lært, at mange, som begår selvmord, kan have været meget lykkelige, før de gør det. Jeg kan forstå det, fortæller han videre til Dagens Nyheter. 

Udgiver nyt album

På trods af, at Avicii-fans har måtte leve med tabet af deres store idol, så var der i sidste uge et lille lys i mørket, da familien og Universal Music fortalte, at der kommer nyt album fra Avicii.

Produceren Carl Falk har de seneste seks måneder arbejdet med at gøre albummet færdigt, og den nye single "SOS" udkommer 10. april, mens hele albummet er tilgængeligt fra 6. juni. 

Avicii arbejdede på at færdiggøre sit album de sidste tre måneder op til sin død, og albummet er fyldt med sange, som den svenske DJ har arbejdet på med en masse store stjerner. 

Det er Tim Berlings familie, som har taget beslutningen om, at sangene skal deles med offentligheden.

Alle indtægter går til "Tim Berling Foundation", der arbejder med at forhindre psykisk sygdom og selvmord. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close