Kendte16. oktober 2019

Er det kokain? Folk går amok over Jennifer Anistons billede

Jennifer Aniston lagde i går internettet ned, efter hun langt om længe oprettede en profil på Instagram. Nu er folk dog faldet over noget, der ligner kokain på skuespillerens første billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-16_kl._21.11.29.png
 Foto: MEGA

Hele verden på de sociale medier blev i går sat på den anden ende, da Jennifer Aniston langt om længe oprettede en profil på Instagram.

Siden i går har mere end ni millioner mennesker valgt at følge den populære "Venner"-stjerne.

Men efter stormen af ren og skær begejstring har lagt sig, er der flere, som har lagt mærke til noget ret så mistænksomt ved Anistons første billede.

Skuespilleren debuterer med et selfie, hvor hun har samlet intet mindre end alle stjernerne fra kultserien "Venner".

Foruden Jennifer Aniston viser billedet derfor også Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, og David Schwimmer.

Internettets mange øjne er dog ikke så lette at snyde. Derfor er der også flere, som nu spekulerer i, hvad det hvide pulverlignende ting, der ligger på en telefon på bordet er.

Artiklen fortsætter under billedet...

På det sociale medie Twitter er der flere, som har bemærket den hvide substans, og straks går snakken på, om det kunne være kokain.

- Glem ikke at tørre kokainen af din iPhone skærm, før du deler dit reunion-billede med hele verden, skriver Twitter-brugeren Vasely blandt andet.

Artiklen fortsætter under twettet...

Han er bestemt ikke den eneste, der har lagt mærke til den ukendte hvide substans på telefonen. Og han er heller ikke den eneste, der tror, at det er kokain.

Det amerikanske medie Sick Chirpse har samlet en masse tweets, som alle onhandler Jennifer Anistons debut på Instagram - med eller uden kokain.

Sponsoreret indhold