Kendte 1. maj 2019

Brad Pitt giver Jennifer Aniston gave til en halv milliard kroner

Rygterne, om at Brad Pitt og Jennifer Aniston er ved at finde sammen igen, har svirret længe. Og der er blevet sat ekstra blus på rygtebålet, efter Brad har givet sin ekskone en gave til mere end en halv milliard kroner
(Foto: MEGA)

Siden Brad Pitt dukkede op til fødselsdagsfest hos sin ekskone Jennifer Anistons har rygterne om de to svirret. Nu er der endnu flere indikationer på, at de to stjerner er tilbage i favnen på hinanden.

Til Jennifers 50-års fødselsdag tilbage i februar dukkede Brad som bekendt op. Og i anledning af den store dag havde han selvfølgelig sørget for en gave, som var svær for de andre at hampe op med.

Den 55-årige skuespiller har angiveligt haft den helt store pengepung fremme. Gaven, som gik til ekskonen, har nemlig kostet den nette sum af 525 millioner danske kroner, skriver Mirror.

Hvilken gave kan dog koste så meget, tænker du måske? Jo ser du, Brad Pitt har da bare punget ud for det hus, som han og Jennifer boede i, da de var gift. I forbindelse med skilsmissen skulle det at miste sit drømmehus have gjort, at Jennifer fik det endnu værre efter bruddet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Det er dette pragteksemplar af et hus i Beverly Hills, som Brad Pitt og Jennifer Aniston boede i, da de var gift (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Mirror skulle Brad altså have have betalt mere end en halv milliard danske kroner for at give sin ekskone sit drømmepalæ tilbage. 

Det fik naturligvis naturligvis Jennifer til at blive bare en smule emotionel, da hun modtog nyheden om, at hendes eksmands intentioner. Det forhenværende par skulle ifølge det britiske medies oplysninger have talt om deres fortid sammen, da Brad afslørede gaven.

Artiklen fortsætter under billdet...

(Foto: MEGA)

Brad Pitt og Jennifer Aniston da de stadig var et par (Foto: MEGA)

Brad og Jennifer var gift fra 2000 til 2005, men deres kærlighed holdt altså ikke. Siden har de begge var gift igen.

Og nu blusser rygterne altså om, at de to turtelduer skulle danne par igen. Et huskøb er måske også en ret så klar indikation på, at de igen bruger tid på hinanden.

Sponsoreret indhold