Hollywood16. februar 2019

Jennifer Anistons privatfly måtte nødlande

Jennifer Aniston var på vej mod Mexico, da hendes privatfly forrige fredag måtte vende om og nødlande i Californien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer_aniston_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Jennifer Anistons privatfly måtte i sidste uge nødlande, da piloten opdagede, at der var en fejl med flyets landingsstel.

Det skriver People.

Den 50-årige Hollywood-stjerne var på vej mod Cabo San Lucas i Mexico, men måtte nødlande i Ontario International Airport i Californien.

Efterfølgende udsendte lufthavnen en meddelelse om, at nødlandingen var gået godt.

- En Golfstream-fly med 10 passagerer og to besætningsmedlemmer landede uden problemer i Ontario International Airport efter at have haft problemer med landingsstellet.

Episoden fandt sted forrige fredag og altså dagen inden hendes storslåede 50 års fødselsdagsfest.

Og det kom måske som en overraskelse for de fleste, at Brad Pitt dukkede op til Jennifer Anistons 50 års fødselsdagsfest, der blev afholdt i Hollywood.

Eksparret var som bekendt Hollywoods mest celebre par i begyndelsen af 00’erne, men siden deres skilsmisse i 2005 har parret ikke tilbragt megen tid sammen i det offentlige rum.

Derfor begyndte de sociale medier naturligt nok at gløde, da det sidste lørdag kom frem, at 55-årige Brad Pitt deltog i hendes 50 års fødselsdagsfest, der løb af stablen på The Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

Flere kilder tæt på eksparret gav efterfølgende deres forklaring på, hvorfor Brad Pitt troppede op.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/brad_pitt_roed.jpg
 (Foto: MEGA)

Brad Pitts nakke kunne lige anes, da han troppede op til festen lørdag aften. Foto: MEGA

Venner til den 55-årige skuespiller fortalte ifølge The Sun, at parret har været venner i mange år, selv om de ikke er blevet spottet sammen.

- Brad og Jen har været venner i lang tid, men det har været akavet for dem at mødes, mens han var sammen med Angelina, og fordi ingen så dem sammen, antog alle, at de ikke var venner. Men det er de, sagde kilden ifølge The Sun og tilføjede:

- De ønskede at vise alle – alle deres kendisvenner og deres eks’er – at de har det godt og er venner. Men det var ikke et offentligt træk for Brad at komme, for han er ligeglad med, hvad andre tænker – han og Jen er venner, de støtter hinanden, og deres forhold er nået langt siden deres skilsmisse og endda siden skilsmissen fra Angelina.

Ifølge et andet medie – People – var Jennifer Aniston lykkelig for, at hendes eksmand dukkede op, selv om hun havde været noget betænkelig ved at invitere ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/brad_og_jen.jpg
 (Foto: MEGA)

Jen og Brad fotograferet i 2004, mens de stadig var sammen. Foto: MEGA

- Brad var i lang tid en meget vigtig del af Jens liv. Hun snakkede frem og tilbage med sine venner, om hun skulle invitere ham. Hun var meget glad for, han dukkede. Mange af hans nærmeste venner var også til festen, sagde kilden ifølge People og tilføjede, at Jennifer Aniston behandlede Brad Pitt som enhver anden gæst, der deltog i hendes store fest.

- De krammede og snakkede lidt, men Jen havde travlt med at sørge for, at hendes andre gæster også havde en fantastisk aften.

Entertainment Tonight talte også med kilder tæt på Brad Pitt, og ifølge dem valgte han at dukke op for at ”støtte Jen”. Ifølge mediet havde Brad Pitt fået invitationen for flere uger siden, og da han var i byen, var det ekstra naturligt for ham at troppe op.

Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005, hvorefter Brad Pitt som bekendt blev gift med Angelina Jolie, inden han også lod sig skille fra hinanden.

Jennifer Aniston blev gift med Justin Theroux i 2015, men heller ikke dette ægteskab holdt.

Også Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Robert Downey Jr., Orlando Bloom, Katy Perry, Barbra Streisand, Demi Moore og Ellen DeGeneres deltog i Jennifer Anistons fødselsdagsfest.

Du kan se alle gæsterne ankomme til festen herunder:

Gæster til Jennifer Anistons fødselsdagsfest i Hollywood i februar 2019

Sponsoreret indhold