Kendte24. april 2017

Endnu en burgerkæde har øjnene rettet på Danmark

De seneste år er der kommet flere internationale burgerkæder til Danmark, og nu har endnu den amerikanske burgerkæde Five Guys øjnene rettet mod det danske marked
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.daj1cx.jpg
 Foto: All Over

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr er godt på vej til at indtage Danmark, den svenske burgerkæde Max er åbnet to steder i København, og den finske kæde Friends & Brgrs har en restaurant på Strøget.

Nu melder endnu en udenlandsk burgerkæde sig så ind i kampen.

Det er den amerikanske burgerkæde Five Guys, der har øjnet muligheder i Skandinavien, det skriver The Telegraph.

Udover at være til stede i USA og Canada, så er Five Guys også at finde i England, Frankrig, Tyskland, Spanien og Portugal, og det er firmaets europæiske chef, John Eckbert, der nu åbner op for at sprede sig mere ud over kontinentet.

- Vi er i dialog med det amerikanske hovedkontor om at udvide vores område. Vi tænker, at Skandinavien, Østrig, Schweiz og Italien vil være logiske steder at udvide, siger John Eckbert til The Telegraph.

Five Guys er flere gange blevet kåret som de bedste, når det kommer til fast food burgere. To af kendetegnene for burgerkæden er, at de laver deres pomfritter selv, og så er der altid høflig selvbetjening på de gratis jordnødder, der står i store kasser i restauranterne.

Hvornår Five Guys har planer om at komme til Skandinavien, er der endnu ikke meldt noget ud om.

Herunder kan du blive fristet til lidt burgerspecialiteter med 19 ting, som du ikke kan få på McDonald's i Danmark.

19 ting du ikke kan få på McDonald's i Danmark

Sponsoreret indhold