Kendte13. november 2016

Der er håb: Nutella-burgeren kan komme til Danmark

Har du set billederne af den lækre Nutella-burger, som de har lanceret i Italien? Måske kommer den til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2016-11-13_kl._08.39.49.png
 Foto: McDonalds

Du har helt sikkert set billederne af den Nutella-burger, som McDonald's i Italien netop har sat på menuen.

De seneste dage har den nemlig fået McDonald's-elskere verden over til bede om, at den lækre burger kommer til deres lokale McDonald's.

Går du også og håber, at burgeren med den lækre nøddecreme skal komme til Danmark, så kan det være, at der er håb forude.

Pia Tobberup der er pressechef hos McDonald's i Danmark vil nemlig ikke udelukke, at Nutella-burgeren kan komme til Danmark.

- Det vi typisk gør er at vi justerer menukortet fra marked til marked - med lokale delikatesser. Herhjemme har vi eks. en burger der er nøglehulsmærket burger(en burger med grovbolle og kylling/red). Nutella er som bekendt en italiensk delikatesse og vi har derfor ikke umiddelbart planer om at lancere nutella-burgeren herhjemme. Når det er sagt så vil vi ikke udelukke, at vi på et tidspunkt vil overveje det, hvis Nutella-burgeren har danskernes interesse, fortæller Pia Tobberup, der er pressechef hos McDonalds Danmark, til Ekstra Bladet.

Indtil videre må du dog tage en tur til støvlelandet, hvis du vil sætte tænderne i en "Sweety con Nutella", som burgeren hedder.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold