Kendte 26. marts 2021

Emma Stone er blevet mor for første gang

Den 32-årige skuespillerinde kan ikke få armene ned, hun har nemlig født sit første barn og kan nu kalde sig selv for mor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var først i januar måned, at kilder tæt på den 32-årige ”La La Land”-skuespillerinde Emma Stone kunne bekræfte, at hun og manden Dave McCary ventede deres første barn.

Det skete, efter hun i december var blevet spottet med en tydelig babybule, der vidnede om, at der ikke kunne være mange måneder til hendes termin.

Og nu er parret altså blevet forældre, og Emma Stone kan endelig glæde sig over at være blevet mor.

Det beretter flere kilder over for det amerikanske medie TMZ. Ifølge insidere skulle skuespillerinde have født allerede den 13. marts, men det vides endnu ikke, om det er en lille pige eller dreng, der er kommet til verden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Tilbage i januar lød det, at ”hun altid har ønsket sig sin egen familie, og hun kan ikke vente med at kunne kalde sig mor”. Men hvorvidt skuespillerinden ender med selv at kommentere yderligere på familieforøgelsen lige foreløbigt, vides ikke.

Hende og manden er nemlig kendt for at være meget hemmelighedsfulde omkring deres privatliv, hvorfor det nok heller ikke kom til alles overraskelse, at de brugte pandemien på at holde et hemmeligt bryllup.

Det var tilbage i maj måned sidste år, at fansene for første gang begyndte at spekulere i, om de to skulle have sagt ”ja” til hinanden, da hun under et interview blev set bære en guldring.

De to mødte hinanden tilbage i 2016, da de begge arbejdede på en sketch til programmet ”Saturday Night Live”.

I 2019 faldt Dave McCary så på knæ, og nu er de ikke længere en familie på to men tre.

Sponsoreret indhold