Kendte7. januar 2021

Emma Stone om at vente sit første barn: Har altid ønsket sig sin egen familie

Det er ikke mere end et par dage siden, det blev afsløret, at skuespillerinden venter sit første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emma_stone_2.jpg
 Foto: MEGA

I starten af ugen kunne flere medier bekræfte, at den 32-årige skuespillerinde Emma Stone venter sit første barn med manden Dave McCary, 35.

Billeder taget af hende på en frisk gåtur i slutningen af december viste nemlig en stor, struttende mave – og vidner desuden om, at der ikke kan være længe til, at Hollywood-parret snart bliver forældre.

Nu fortæller en kilde tæt på ”La La Land”-skuespillerinden til Eonline, at hun ”glæder sig enormt meget” til at se, hvad livet som mor bringer med sig.

- Hun har altid ønsket sig sin egen familie, og hun kan ikke vente med at kunne kalde sig mor. Hun følte sig ekstremt heldig, at hun kunne være derhjemme, og at hun ikke skulle have lange dage på filmset, lyder det fra insideren.

Corona-virussen har nemlig haft stor indflydelse på Stones arbejdsliv stort set hele 2020. Skuespillerinden har derfor kunne nyde ”det meste af sin graviditet derhjemme i Malibu”, fortæller kilden.

- Hun elsker at være tæt på havet og at kunne bruge en god rum tid udenfor og være aktiv, lyder det videre.

Det er dog ikke usædvanligt for Stone at holde en stor ting som en graviditet hemmelig. Hun og nu og ægtemanden Dave McCary valgte nemlig også at bruge pandemien til at holde et hemmeligt bryllup.

https://imgix.seoghoer.dk/mega408645_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Emma Stone og manden Dave McCary tilbage i 2019. Foto: MEGA

Det var tilbage i maj måned, at fansene første gang begyndte at spekulere i, om de to skulle have sagt deres ”ja” til hinanden, da hun under et interview blev set bære en guldring.

Parret mødte hinanden tilbage i 2016, hvor de arbejdede sammen på en sketch til ”Saturday Night Live”.

Dave McCary faldt på knæ for hende i december 2019.

Sponsoreret indhold