Kendte 18. februar 2021

Sådan har du aldrig set Emma Stone før: Springer ud som Disney-skurk

Skal man tro traileren vil Oscar-vinderen give gas i rollen som den unge Cruella de Vil i den kommende Disney-prequel
Foto: MEGA

Der er lidt at glæde sig til, hvis man er fan af Disneys oprindelseshistorier – fortællingen før de film, vi kender – og især hvis man også er glad for den 32-årige filmstjerne Emma Stone.

Nu udgiver koncernen sin første trailer til live action-filmen Cruella, hvor den ellers så smilende rødhårede ”La La Land”-stjerne springer ud som vaskeægte skurk.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Instagram, Disney

Stones punkrockede Cruella de Vil (Foto: Instagram, Disney)

Og allerede nu bliver filmen, som har premiere til maj, sammenlignet med 2019-dramaet ”The Joker”, hvori Joaquin Phoenix brillierede.

Ifølge Screenrant er filmen et godt mix af et par af de mest fremtrædende filmtendenser de seneste år – superheltefilm, live action remake– altså oprindeligt animerede film nu med levende spillere – og såkaldte prequels.

Vi følger den unge Cruella de Vil i skikkelse af Emma Stone, i tiden op til hun bliver den pelsbærende hundekidnapper, som vi kender fra ”101 Dalmatiner”-filmene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Karakteren er oprindeligt bygget på Dodie Smith-romanen med samme titel fra 1956.

Filmen er instrueret af Craig Gillespie, som blandt andet har stået bag kunstskøjtedramaet ”I, Tonya”, og den vil få biografpremiere den 27. maj.

Det vælter frem Med memes 

Allerede nu er internettet lige dele begejstrede og utrygge ved tanken om at den søde og uskyldige Stones sporskifte - fra hende den yndige, der dater superhelten, til den nådesløse kvindelige skurk. 

Sponsoreret indhold