Kendte24. januar 2021

Bendtner raser mod pressen efter indbrud: Det er jeres skyld

Natten til søndag brød tyve ind i Nicklas Bendtners hjem, og det har fået fodboldspilleren til at råbe op på de sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kendisparret Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff har haft indbrud i deres imponerende Hørsholm-villa, og det har fået Bendtner til at sende en skarp sviner til pressen via sin Instagram-profil.

I går lørdag kom det frem, at den 33-årige fodboldspiller og realitystjerne sammen med kæresten opholder sig i Dubai og har gjort det siden den 4. januar.

Ifølge sit Instagram-opslag var Bendtner nødsaget til at indrømme, at parret lige nu er fanget i Dubai som resultat af det flyveforbud, regeringen for få dage siden indførte fra De Forenede Arabiske Emirater til Danmark, efter flere medier havde kontaktet parret for at høre mere om deres angivelige ferieophold.

- I går tvang jeres konstante snuseri i vores privatliv os til at melde, at vi var strandet i udlandet. I nat blev der så begået indbrud i vores hus. Håber, I er stolte. Cavlingprisen er hjemme, skriver Bendtner i sin story, som han har delt med sine følgere søndag eftermiddag.

- Vi reklamerer selvfølgelig ikke med, at vi er langt hjemmefra, for det frister de forkerter.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200513_jsu4703-1.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorffs bondehus i Hørsholm er blevet udsat for indbrud, mens parret er i Dubai. (Foto: Jesper Sunesen)

- Og vi har heller ikke været til fest... Vi har siddet på en offentlig restaurant, der fulgte reglerne, slår han fast.

Lørdag afslørede han, at turen til Dubai ikke var ren og skær fornøjelse, men også en forretningsrejse.

- Jeg rejste til Dubai den 4. januar, da landet var i orange. Under min arbejdsrelaterede tur er verden endnu engang vendt på hoved, og vi er igen i rød.

- Vi gør alt vi kan for at komme hjem og har prøvet at finde en ansvarlig løsning i noget tid efterhånden og respekterer og forstår alle de regler, der er udstukket fra udenrigsministeriet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0570-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Bendtner og Philine er lige nu fanget i Dubai. (Foto: Thomas Laursen)

Hvor omfattende indbruddet har været, fortæller Bendtner ikke noget om.

Regeringen besluttede den 9. januar, at alle passagerer, der fløj fra Danmark til Dubai, skulle testet for corona, men efter flere episoder med falske negativer og ikke-pålidelige tests indførte man flyveforbud.

Regeringen kunne i samme omgang meddele, at de strandede danskere i Dubai ikke vil blive hjulpet hjem til Danmark og altså selv må finde en vej hjem.

Sponsoreret indhold