Streaming4. november 2021

Efter storslået bryllup: “Selling Sunset”-stjerne Heather Rae klar til næste skridt

Det er kun få uger siden, realitystjernen blev gift med tv-værten, men allerede nu er hun og manden klar til at tage det næste store skridt sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ganske glædelige nyheder, som den 34-årige “Selling Sunset”-stjerne Heather Rae kunne dele med sine i dag knap to millioner følgere i juli sidste år.

– Fremtidens mrs. Tarek El Moussa!!!, skrev hun til billedet, der viste det store øjeblik, da tv-værten Tarek El Moussa gav hende ringen på.

Efter at have ventet mere end et år på den store dag fik parret endelig lov til at sige deres “ja” til hinanden i sidste måned, mens de to lige nu nyder deres bryllupsrejse på Maldiverne.

Måske det også er denne romantiske rejse, “Selling Sunset”-stjernen og manden nyder lige nu, der har fået dem til at tænke nærmere over det næste store skridt, de kan tage i deres forhold.

Artiklen fortsætter under opslaget

For trods det at Tarek El Moussa i forvejen er far til datteren Taylor på 11 og sønnen Brayden på seks, så er han nu varmet op til ideen om at skulle udvide familien.

– At skabe noget sammen med ham, som er vores sammen, jeg ville uden tvivl fortryde det, hvis jeg ikke prøvede, fortæller Heather Rae om baby-drømmen til det amerikanske medie People.

– Vi ved endnu ikke, om det er noget, der kommer til at ske. Og det ville uden tvivl være en stor beslutning, og det er ikke noget, hvor jeg bare har lyst til at sige; “Lad os se, hvad der sker”, lyder det videre.

Ikke en del af planen

Faktisk er beslutningen så stor, at tv-værten allerede i starten af forholdet til Netflix-stjernen gjorde det klart, at han ikke ønskede flere. Men det kunne der meget vel være lavet om på nu.

– Jeg kan tydeligt huske en samtale vi have lige i starten, da vi havde mødt hinanden. Det var omkring 14 dage inde i vores forhold, det var meget tidligt. Jeg kan huske, han dukkede op ved min lejlighed, og jeg kunne mærke, at han var plaget af et eller andet.

Artiklen fortsætter under opslaget

Her skulle Tarek så have sat sin fremtidige hustru ned og forklaret, at han ikke ønskede at udvide sin familie med flere småfolk, mens Heather ligeledes kunne fortælle, at det ej heller var noget, hun drømte om.

Men som parret kom tættere på hinanden og hun på ægtemandens børn, så voksede også lysten til selv at skabe sin egen familie, fortæller hun i interviewet.

– Jeg elskede dem helt fra begyndelsen, men min kærlighed til dem har kun vokset sig større og dybere. Og det er en form for kærlighed du ikke vil mærke, før du selv har børn i dit liv.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos770759_1.jpg
 Foto: MEGA

Parret fotograferet i 2019, få måneder efter deres romance tog fart. Foto: MEGA

Det er da heller ikke kun Netflix-stjernen, der kan mærke, at ønsket om børn er vokset på hende. Også hos manden er idéen spiret frem.

– Jeg er besat af mine børn. Bare besat. Jeg elsker at være far, og jeg nyder virkelig at bruge min tid sammen med dem. De er min første prioritet. Jeg ville aldrig fortryde at få flere, jeg elsker bare børn så meget, lyder det fra tv-værten, der altså lader til at være blevet overbevist om, at familien godt kan rumme et eller flere nye familiemedlemmer.

Heather Rae Young og Tarek El Moussa mødte hinanden tilbage i juli 2019, efter at de blev bragt sammen via en fælles gruppe venner, og året efter faldt tv-værten på knæ.

Hvorvidt selve forlovelsen kommer til at være med i den fjerde og kommende sæson af Netflix-hittet “Selling Sunset”, vides ikke.

Den nye sæson får premiere hos streaminggiganten den 24. november.

Sponsoreret indhold