Kendte 25. april 2019

Efter søsterens død: Louis Tomlinson udgiver følsom musikvideo

Den tidligere One Direction-hjerteknuser Louis Tomlinson har udgivet en musiskvideo, som har tudegaranti. Den kommer ikke lang tid efter, at den 27-årige hitmager mistede sin bare 18 år gamle søster
Foto: MEGA

For lidt over en måned siden mistede Louis Tomlinson sin blot 18 år gamle søster. Nu har den dygtige musiker udgivet en særdeles følsom musikvideo, som uden tvivl være presse dine tårekanaler.

I videoen har den tidligere One Direction-stjerne inviteret 83-årige Richard med på en tur fyldt med oplevelser. Den ældre herre bliver taget med på en tur, hvor han skal have opfyldt flere punkter på sin "bucketlist".

Richard har nedfældet flere ting, som han vil nå at prøve, inden han bliver for gammel til det. Blandt andet vil han gerne køre i rutsjebane og få en tatovering.

Det, og meget mere, får 27-årige Louis Tomlinson til at ske i musikvideoen. De to mænd med den væsentlige aldersforskel ser ud til at udvikle et nært venskab i gennem deres mange oplevelser sammen.

Se musikvideoen her:

Artiklen fortsætter under videoen...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ved første øjekast er det svært at få øje på, hvad en kæmpestjerne som Louis og en pensionist som Richard har til fælles. Men under overfladen gemmer der sig flere ligheder.

En af de mere muntre ligheder er, at de begge elsker musik. I sine unge dage har Richard optrådt som musiker rundt omkring i Storbritanien, ligesom Louis gør det den dag i dag.

Grunden til hele videoen er noget, de begge har til fælles. I december 2016 mistede Richard sin hustru Pat, som i gennem længere tid havde været syg med alzheimers.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Louis Tomlinson blev for alvor kendt, da han brød i gennem med drengebandet One Direction (Foto: MEGA)

På næsten samme tid mistede Louis sin mor Johannah, og at dømme ud fra lyrikken til sangen "Two of us", kunne den meget vel være en mindesang og en hyldest til hans afdøde mor, som døde efter flere års kræftsygdom.

Det kunne samtidig også være en hyldest til hans søster Félicité, som døde for lidt over en måned siden i en alder af bare 18 år. Storebror Louis har naturligvis været i døb sorg over søsterens pludselige død.

Sponsoreret indhold