Kendte12. marts 2019

Louis Tomlinson og Zayn Maliks venskab er definitivt forbi

Der er ingen relation mellem One Direction-fyrene Louis Tomlinson og Zayn Malik længere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar81587_2.jpg
 Foto: MEGA

Det er næsten fire år siden, at Zayn Malik valgte at forlade succesbandet One Direction. Siden er venskabet mellem de fem bandmedlemmer gået stødt ned af bakke.

Nu slår Louis Tomlinson så det sidste søm i venskabskisten med Zayn Malik. Det skriver The Sun.

Louis åbner op om det forliste venskab i podcasten "The Dan Wootton Interview". Her fortæller Louis om den aften, hvor venskabet var endegyldigt forbi.

Det var i forbindelse med Louis' mors død i december 2016, at venskabet var slut. Få dage efter morens død skulle Louis nemlig optræde med sangen "Just Hold On", og mens at bandmedlemmerne Liam Payne, Harry Styles og Niall Horan alle var til stede på aftenen, så var Zayn ingen steder at se.

- Jeg snakkede et par gange med ham, efter min mor døde, og alle drengene havde aftalt, at de ville komme og se mit show, så det gik mig virkelig på, fortæller Louis i interviewet med Dan Wootton.

- Det at se dem alle sammen - Harry, Niall og Liam - var, hvad jeg havde brug for den aften. Den støtte, fortæller Louis, der mener at Zayns no-show var et klart bevis på, at deres venskab var forbi.

- Men, øh... Jeg håber da, at han har det godt, fortæller Louis i også i interviewet, mens hans sender en fuckfinger afsted mod mikrofonen.

Zayn Malik har selv tidligere fortalt, at han ikke har meget kontakt til sine tidligere bandmedlemmer.

Det gjorde han i efteråret, da han gav et interview til Vogue.

- Nah. Jeg har slet ikke talt med nogen af dem i lang tid, for at være helt ærlig. Sådan er det bare. Der skete ting, og der blev sagt ting, efter jeg gik... Spydige ting. Små ting, som jeg aldrig ville have regnet med, lyder det fra Zayn, der altså antydede, at der ikke var god stemning mellem bandets medlemmer.

I interviewet afslørede Zayn Malik også, at det var bandets heftige skema, der gjorde, at de aldrig rigtigt nåede at blive rigtige venner.

- Vi tog fra biografer, til arenaer til stadions - og der var aldrig nogen pauser. Det var bare boom, boom, boom, fortalte Malik om tiden i One Direction.

- Jeg tror, at sådan et forløb for ethvert sind - og specielt når du er 17, 18 - påvirker dig. Folk håndterer det på forskellige måder - specielt når der er fem forskellige personligheder. Relationer gik i stykker, tilføjede han om forholdet til sine bandkammerater.

Selvom Zayn altså ikke mente, at hans venskaber med de andre One Direction-medlemmer var mulige at få op at stå, så er de fire andre gutter i bandet stadig gode venner.

Sponsoreret indhold