Efter "Rust"-ulykke: Alec Baldwin holder lav profil

Alec Baldwin og familien henter take-away.

Alec Baldwin og familien henter take-away.

Foto: Tmza/Backgrid/Ritzau Scanpix

Alec Baldwin er spottet omgivet af sin familie i en lille, stille by på den nordøstlige kyst i kølvandet på den fatale ulykke på "Rust"-filmsettet i sidste uge.

På billederne er den 63-årige skuespillers ansigt som forstenet, mens han henter et bjerg af mad fra et lokalt pizzeria i en lille New England-by til sig selv, konen og deres seks børn.

Han fik selskab af familiens barnepige og sin kone, Hilaria. Billederne er ifølge TMZ er fra i søndags.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var på et filmset i New Mexico, at den dødelige ulykke fandt sted.(Foto: MEGA)

Alec Baldwin blev også set i lørdags, da han gik fra et hotel for at kramme den sørgende enkemand Mathew Hutchins.

Det er næppe tøj, der er hans helt store prioritet i denne svære tid. Han er umiddelbart iklædt det samme tøj både lørdag og søndag.

Ikke udelukket

Alec Baldwin er ikke udelukket fra at blive retsforfulgt efter tragedien i sidste uge, hvor henholdsvis Halyna Hutchins ved en fejl blev skudt og dræbt og instruktøren Joes Souza blev såret.

Ingen er endnu sigtet.

Det står klart, at Alec Baldwin ikke vidste, at den pistol, han affyrede på filmsettet under optagelserne af westernfilmen "Rust", var ladt med ét skarpt skud.

Dave Halls, der var ansvarlig for pistolen, havde rakt den til ham og sagt, at den var "kold". Han har siden da indrømmet over for politiet, at han ikke tjekkede våbenet ordentligt.

Kort tid efter ulykken, delte Alec Baldwin på Twitter, at han var i chok over, at det kunne ske.

"Der er ingen ord, der kan beskrive chokket og sorgen over denne tragiske ulykke, der tog Halyna Hutchins liv - en kone, mor og dybt beundret kollega", skrev han fredag aften på Twitter.

Siden da har han ikke meldt noget ud offentligt. Han er dog fortsat i løbende kontakt med politiet og samarbejder i forhold til efterforskningen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close