Kendte 27. juli 2019

Efter nyt drama: Kylie Jenner giver Jordyn Woods ultimativ straf

Siden utroskabsskandalen, som Jordyn Woods satte i gang, har der været iskold luft mellem hende og hendes tidligere bedste veninde Kylie Jenner. Nu straffer Kylie hende yderligere
Foto: MEGA

Kylie Jenner og resten af Kardashian-familien er ikke nogen, som man ønsker at lægge sig ud med. Det har Jordyn Woods helt sikkert indset.

Siden Jordyn kom lidt for tæt på Tristan Thompson, som på daværende tidspunkt var kærester med Khloé Kardashian, har luften været iskold.

Forleden dummede den 21-årige model sig så igen ved at danse tæt op ad Khloés ekskæreste, basketballspilleren James Harden. Og nu har Kylie altså fået nok.

I hvert fald har make up-milliardæren givet sin tidligere bedste veninde den ultimative straf, man kan give sine veninder nu om dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jordyn Woods er helt sikkert ikke på julekort med Kardashian-familien (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I vaskeægte 2019-stil, hvor alt foregår på de sociale medier, har Kylie valgt at stoppe med at følge Jordyn på Instagram.

Det sker omkring fem måneder efter utroskabsskandalen, som førte til, at Khloé Kardashian og faderen til hendes datter True ikke længere er sammen.

Alt tyder altså på, at den 21-årige Jenner nu en gang for alle har slået hånden af sin tidligere bedste veninde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og basketballstjernen Tristan Thompson har datteren True på et år sammen (Foto: MEGA)

Noget kan altså tyde på, at Jordyns tætte dans op ad James Harden, som Khloé var kærester med i et år tilbage i 2015, har været dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Jordyn Woods bliver altså ved med at dumme sig, når det kommer til Kardashian-familien, hvilket i Hollywood ikke er en særlig klog ting.

Sponsoreret indhold