Khloé spørger Kylie, om hun savner Jordyn: Her er hendes ærlige svar

Foto: MEGA

Kylie Jenner mistede sin bedste veninde gennem de sidste mange år, da utroskabs-skandalen mellem Jordyn Woods og Khloés tidligere kæreste - og far til datteren True - Tristan Thompson kom frem. 

Og Kylie Jenner svarer sin storesøster meget ærligt, da Khloé spørger hende direkte, om hun savner sin tidligere BFF i smugkigget på premieren af 17. sæson af "Keeping Up with the Kardashians".

- Jeg tror, at hele den her Jordyn-situation skulle ske af en årsag. For mig, for hende, for dig - for alle, svarer Kylie. 

Den seneste sæson af det populære realityprogram sluttede med, at Khloé forsøgte at deale med hele skandalen. Khloe og Tristan gik fra hinanden, mens Kylie altså forsøgte at komme sig over, at hun nu havde mistet sin bedste veninde efter det chokerende forræderi. 

I klippet fra den kommende sæson åbner Khloé og Kylie op omkring, hvordan hele skandalen har ændret deres liv - og Kylie er overraskende ærlig og positiv omkring fraværet af sin tidligere bedste veninde og roomie. 

- Hun var mit sikkerhedsnet. Vi boede sammen, vi gjorde alt sammen. Jeg følte: "Oh, jeg har Jordyn - jeg behøver ikke andet". Jeg føler, at der er en del af mig, som havde brug for at vokse uden hende. Nogle gange er folk der af forskellige årsager på forskellige tidspunkter i dit liv, og andre gange er de der ikke af andre årsager, siger Kylie. 

Khloé lader til at være imponeret af sin søster og måden, hun taler om hele situationen på. 

- Jeg respekterer virkelig, at du er så god til at være så rolig, når du har lyst til at råbe af nogen. Jeg tror, at det er, fordi du er så sikker på, hvem du er, hvilket er så vidunderligt, siger Khloé. 

Sådanne tragedier har det med at styrke båndet mellem dem, som er involveret - og det lader til, at det er sket mellem Khloé og Kylie, men også hele familien. Og dét på trods af, at de altid har være super tætte. 

Den nye sæson af "Keeping Up with the Kardashian" får premiere til efteråret. Det vides ikke, hvornår danske fans af serien får lov at følge med. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close