Kendte22. januar 2021

Efter lækket Instagram og sexskandale: Politiet har haft fat i Armie Hammer

Myndighederne i Grand Cayman har haft en snak med den skandaleramte skuespiller, efter opsigtsvækkende indhold fra hans private Instagram blev lækket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega274144_014.jpg
 Foto: MEGA

34-årige Armie Hammer fik det meste af verden til at spærre øjnene op af forargelse, da han forrige weekend var udsat for et uheldigt læk af sine Instagram-opslag, der bestemt var forbeholdt sine nærmeste venner, frem for den brede offentlighed.

Og nu viser det sig, at også politiet har haft kontakt til filmstjernen.

Overfor Page Six bekræfter politiet i Grand Cayman – på caymanøerne i Caribien – at de har talt med Hammer fredag i forbindelse med en video fra hans hemmelige Instagram-konto.

’Den 15. januar 2021 har RCIPS (det lokale politi red.) modtaget anmeldelser med beskyldning om misbrug af teknologisk deling af en komprimenterende video, som er postet på de sociale medier,’ lyder det fra myndighederne.

De oplyser videre til mediet, at de har haft fat i indehaveren af profilen, samt undersøgt sagen. Den er nu lukket og Hammer har ifølge Page Six fået en advarsel.

Skuespilleren blev hverken taget med på stationen eller anholdt.

Privat Instagram

Videoen af den letpåklædte kvinde, som ligger på alle fire på ”Call me by your name”-stjernens seng, fik organisationen bag skønhedskonkurrencen på Caymanøerne til at reagere.

Det skyldes, at den 34-årige skuespiller og far til to kaldte den mørkhårede kvinde for ”Miss Cayman” i en beskrivelse, hvor han i øvrigt proklamerede, at han havde tænkt sig at dyrke sex med hende.

Skønhedskonkurrencen tog skarp afstand, og bad Hammer om at fjerne alle uretmæssige referencer til deres titelindehavere.

Armie Hammer har siden undskyldt for sit ”forsøg på at være sjov”.

beskyldninger i bunkevis

Vil man forsøge at beskrive Armie Hammers 2021 indtil videre, er det svært helt at overskue, hvor man skal starte.

Mængden af skandaler der pibler frem om ham, er massiv.

Bare to uger inde i det nye år dukkede talrige eksempler på skræmmende beskeder frem på en anonym profil. House of Effie, som profilen hedder, påstår at være i besiddelse af flere korrespondancer mellem skuespilleren og hans mange elskerinder.

I samtalerne mellem kvinden og skuespilleren, der tilsyneladende er foregået i den private indbakke på Instagram, lyder det blandt andet:

”Du lever kun for at adlyde som min slave. Jeg vil eje dig. Det er min sjæl. Min hjerne. Min ånd. Min krop.”

Og lidt mere direkte i en anden besked:

“Vil du komme her og være min ejendel til den dag, du dør? Hvis jeg ville skære en af dine tæer af, og beholde den i min lomme, så jeg altid havde en del af dig i min besiddelse?”

Armie har selv afvist alle anklagerne om både grove dominerende voldtægtsfantasier og kannibalisme-tendenser, men han har dog måtte tage konsekvensen af de mange rygter.

Det gjorde han i forrige uge, da han trak sig fra en kommende rolle i komediefilmen "Shotgun Wedding" med Jennifer Lopez.

Du kan læse meget mere om hele Armie Hammer-skandalen her:

Sponsoreret indhold