Kendte14. januar 2021

Armie Hammer tager konsekvensen: Dropper filmprojekt efter kannibalisme beskyldninger

Tidligere på ugen blev skuespilleren centrum i en række grovere beskyldninger, da en ukendt kvinde delte en række screenshots af private samtaler, der angiveligt har været mellem ham, hende og andre elskerinder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/armie_hammer_0.jpg
 Foto: MEGA

2021 har bestemt ikke fået sin bedste start for ”The Social Network”-skuespilleren Armie Hammer, 34, der i disse dage beskyldes for at have sendt beskeder af ekstrem grov karakter til sine tidligere elskerinder.

I beskederne lægger skuespilleren ikke skjul på, at hans ønske om at dominere er stort, og temaer som kvælningssex og kannibalisme spiller de største roller.

Det har siden vakt stor forargelse i det meste af Hollywood.

Nu tager skuespilleren derfor også konsekvensen og dropper sin rolle i den kommende Jennifer Lopez film: ”Shotgun Wedding”.

Det rapporterer US Weekly.

- Grundet den snarlige start på optagelserne af ”Shotgun Wedding” har Armie anmodet om at komme ud af projektet, og vi støtter hans beslutning, lyder det fra en talsmand bag produktionen til det amerikanske medie onsdag aften.

Skuespilleren har også selv for første gang siden nyheden sat ord på situationen.

Det sker til TMZ.

- Jeg gider ikke kommentere på de her åndssvage beskyldninger, men set i lyset af de her ondskabsfulde og falske online beskyldninger mod mig, så kan jeg ikke med god samvittighed forlade mine børn i fire måneder for at optage en film i Den Dominikanske Republik, lyder det fra skuespilleren selv.

- Lionsgate støtter mig i denne beslutning, og det er jeg taknemmelig for, slutter han.

https://imgix.seoghoer.dk/mega688247_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Armie Hammer sammen med sin ekskone Elizabeth Chambers. Foto: MEGA

Den 34-årige skuespillers navn har trendet på de sociale medier over de sidste dage, efter en række beskeder mellem ham og en række kvinder er blevet delt online.

Hammer selv tager komplet afstand til beskederne og kalder dem falske, mens hans tidligere kæreste Jessica Ciencien Henriquez kalder beskederne, der er blevet delt af brugeren ”Houseofeffie”, ”ægte”.

Ikke første gang

Til trods for at skuespilleren nu er ramt af voldsomme beskyldninger – ja, så er det altså ikke første gang, at hans sexliv skaber overskrifter.

Tilbage i 2013 i et interview med Playboy fortalte han, at så sig selv som en ”dominerende elsker”.

- Jeg kunne godt lide det med at tage fat i nakken og holde i håret og sådan noget. Men når du bliver gift, så ændrer din seksuelle appetit sig. Og jeg mener kun til det bedre – det er ikke fordi, jeg lider eller noget. Men du kan ikke rigtigt hive i din kones hår, sagde han blandt andet dengang.

Armie Hammer og Elizabeth Chambers, som han var gift med dengang, annoncerede deres separation i juli sidste år efter 10 års ægteskab.

De har sammen to børn, Harper på seks og Ford på tre.

Sponsoreret indhold