Kendte10. marts 2019

Efter kokain-rus: Hugo Helmig sender ”hjerter”

Hugo Helmig, der i weekenden blev tilbageholdt af politiet i en kæmpe kokainrus, sender nu ”hjerte”-emoji i retning mod Anders Breinholt, der har taget ham i forsvar. Også farmand Thomas Helmig sender en emoji-tak til Anders Breinholt for støtten, mens mor Renée Toft Simonsen skriver, at de i dag "holder hjertet åbent" derhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hugo_helmig.jpg
 Foto: Aller Media

20-årige Hugo Helmig måtte aflyse en planlagt koncert i Vejle og overnatte i detentionen, efter han natten til lørdag var voldsom påvirket af kokain.

Efterfølgende har TV-vært Anders Breinholt sendt en virtuel støtte til den unge musiker. På instagram har Anders Breinholt således delt et billede af Hugo Helmigs nye album, og til billedet skriver han:

- Okaj...... Men ham her.... Uanset hvad... En ekstra chance, skriver tv-værten på Instagram.

Der er allerede flere kendte, der sender en emoji i retning mod Anders Breinholt – deriblandt hovedpersonen selv.

Hugo Helmig har således kvitteret med en ”hjerte”-emoji. Også farmand Thomas Helmig sender en emoji-tak til Anders Breinholt for støtten.

https://imgix.seoghoer.dk/kommentar.png

Flere kendte har kommenteret Anders Breinholts forsvar af Hugo Helmig efter weekendens eksapader. Foto: Instagram

Også Pelle Peter Jensen, Sara Blædel og Anders Agger er enige i, at Hugo Helmig ikke bør straffes for den episode, der altså natten til lørdag endte med en tur i detentionen.

Renée Toft Simonsen har delt et foto på sin instagram-profil, hvor hun skriver, at de i dag "holder hjertet åbent derhjemme" - formentlig som en indirekte kommentar til sagen.

Sangerens manager fortalte efterfølgende til Ekstra Bladet, at Hugo Helmig ”det sidste år faldet i et par gange med at tage kokain”, og at han derfor nu er i behandling for sit misbrug.

På sit seneste album ”Juvenile” fra 2019 synger Hugo Helmig om netop kokain, men fastholdt for blot få uger siden, at sangen var ren fiktiv.

I et interview med musikmediet GAFFA spurgte journalisten, om ”Cocaine down the drain” fra sangen "Home" var ren fiktiv.

Til det svarede Hugo Helmig:

– Ja, den giver sig selv. Sangen er en lidt 80’er-agtig ballade, som jeg gerne ville have tilført noget groft. Så Emil (Falk, Hugos producer og sangskrivermakker, red.) og jeg fandt på denne her historie om en fyr, der var helt ude at skide og har fucket det hele op på kokain. Vi var en overgang bange for, om det blev for beskidt og prøvede nogle andre åbningslinjer af, men den linje havde simpelthen bidt sig fast. Det er en super-intens start på en sang, og jeg synes, det giver god mening, fortalte Hugo Helmig for få uger siden i interviewet med GAFFA.

Sangen, der altså optræder på albummet ”Juvenile”, indledes med linjerne:

”Cocaine down the drain

Tears in your eyes

Are you really gonna stick around?

I think you're never gonna change your mind

Twenty years old and down the line

I left myself too far behind

But I'm home now, I'm home now

Oh, home's when you're around”

Efter weekendens episode fristes man til at spørge sig selv, om Hugo Helmig alligevel hentyder til egne erfaringer med det euforiserende stof.

Du kan høre sangen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Den unge sanger, der er barn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, blev taget med på stationen natten til lørdag. Ifølge hans manager var der ikke tale om en egentlig anholdelse, men snarere en form for forvaring, fordi Hugo Helmig reagerede kraftigt på det euforiserende stof.

- Kokain er et farligt stof. Det er der ingen, der kan tåle, og det kan Hugo heller ikke. Han bliver underlig af det. Han bliver trist, og han bliver sur, når han gør det. Det var det, der skete i går, og derfor skulle han have hjælp, og det fik han af politiet, som tog ham med, siger Hugo Helmigs manager, Jakob Sørensen, til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold