Kendte31. juli 2023 (opd. 2. august 2023)

Efter Dennis Knudsens færgegate: Her er hans seneste shitstorms

I weekenden kom Dennis Knudsen i søgelyset igen efter at være gået amok på Molslinjen. Det er dog ikke første gang, kendisfrisøren kommer i stormvejr for sin opførsel og udtalelser
Dennis Knudsen er lige nu the talk of the town, efter han raserede på Molslinjen. Det er dog langt fra første gang, kendisfrisøren tiltrækker sig uønsket opmærksomhed. 
Dennis Knudsen er lige nu the talk of the town, efter han raserede på Molslinjen. Det er dog langt fra første gang, kendisfrisøren tiltrækker sig uønsket opmærksomhed.
 Foto: Martin Høien

I weekenden havde en noget presset Dennis Knudsen lovet sine børn røde pølser på færgen hjem til Sjælland.

Dog kom kendisfrisøren først til færgen, da bommene var lukket ned, og så slog det altså klik for Knudsen, der endte med at skubbe til en ”meget ubehøvlet ung mand”, sparkede til et bord, hev i ledninger, så computere væltede ned på gulvet, hvorefter han hev en bom af, kørte igennem og på den måde var ved at køre en kvindelig ansat over.

Han har senere været ude at undskylde og fortælle, at han var ”presset til det yderste”, men at det ”selvfølgelig er dybt beklageligt”, at han reagerede, som han gjorde.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/200723rs-dennis-knudsen-23.jpg
Dennis ferierer med sine tre børn for tiden. Det har dog været en noget turbulent tur med færgen, da bommen var lukket og Molslinjens personale nægtede dem adgang til færgen.
 Foto: René Schütze

– Livet går videre, og vi har det alle godt her i sommerhuset, skriver han i sit instagramopslag, hvor han undskylder.

Og det er da også rigtigt, at livet går videre. Det har det i hvert fald gjort for den 60-årige solofar alle de andre gange, han er endt i en shitstorm.

SE og HØR har samlet nogle af de sager, der har været noget problematiske for Knudsen de sidste tre år.

Rasede mod Linde

Da Sofie Linde i 2020 var vært på Zulu Comedy Galla, fik hun alle til at tale om #MeToo, da hun på scenen fortalte om en stor tv-kanon, der havde sagt til hende, hun skulle ”sutte hans pik” for ellers ville han ødelægge hendes karriere. Til samme show afslørede hhun også, at hun var gravid for anden gang.

At hun viste sin gravide mave ved at løfte op i kjolen midt på scenen, var ikke noget, der kunne gå forbi kendisfrisøren, der nogle dage efter måtte ty til tasterne.

– Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser? Var du også så fræk en pige som 18 år?, skrev han dengang på et instagramopslag.

Zulu Comedy Galla 2020sted: Operaenjour: Bonde og Lauradato: 20200826foto: Thomas Laursen
Dette syn fik også frisøren med de kongelige forbindelser til at råbe op.
 Foto: Thomas Laursen

Senere uddybede han sin holdning til udsigten til endnu en bølge med #MeToo.

– Det er, at man skal passe på, at de ikke skræmmer mænd væk. Et klap i numsen eller en kompliment er jo bare kærlighed fra en akavet mand. Jeg orker ikke, hvis vi sjak i gang med at have en ny MeToo-runde.

Prisen var 90.000 kroner, og det forargede mange i hans kommentarspor, der mente at det var alt for mange penge for at blive "dårligt uddannet og ikke kunne finde et job bagefter".

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/20200627-mr-dennis-0013.jpg
Frisørsalonen i København solgte Knudsen i 2022. Nu har han i stedet åbnet en på gågaden i Korsør, hvor ham og børnene bor.
 Foto: Mikael Rieck

Han forsvarede sig ved at sige, han ikke ville konkurrere med den fireårige uddannelse, som han også selv mener er den bedste. Han ville blot tilbyde et alternativ til dem, der drømmer om at lave hår og makeup til filmoptagelser.

Forsvarede forbrydelse

Et år efter gik det helt galt, da den tidligere kongelige frisør forsvarede Linse Kesslers knivstikkeri på live-tv.

I ”Aftenshowet” stillede de folkekære Linse Kessler sig frem og forsvarede det knivstikkeri, der sendte hende i fængsel i 1995. Hun fortalte, at hun ikke fortrød det, da hun gjorde det for at flygte fra en voldelig ekskæreste, og i den plan skulle hendes veninde altså stikkes ned.

Og den handling kunne Knudsen altså godt se logikken i.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/design-uden-navn-19.png
Ifølge Dennis, var Linse Kessler også et offer, da hun stak sin veninde ned med kniv.
 Foto: Lars H. Laursen/Jesper Sunesen

- Man skal jo også lige huske, at før Linse stikker hende ned, har hun reelt psykisk og fysisk stukket dig ned, fordi hun bryder en tavshedsaftale, siger han, mens han sidder om det runde bord sammen med Linse samt bagedyst-dommeren Markus Grigo.

Det endte i endnu en shitstorm og kort efter var han ude at sige han trak sin udtalelse tilbage.

– Man skal ikke bruge vold, det kommer man ingen steder med. Det er taberagtigt, fortalte han og fortsatte:

– Men at kunne få den her følelse, den tror jeg, de fleste vil kunne genkende, hvis nogen ønsker at skade din familie, at man så får lyst til at banke eller slå ihjel for hævn. Men jeg forsvarer på ingen måde det, hun gjorde, det kan man ikke forsvare, sagde han dengang til SE og HØR.

Designerbabyer

Sommeren 2022 kunne Dennis Knudsen jublende fortælle, at han skulle have to børn mere. Han kunne allerede dengang annoncere, at det var to piger, han skulle have, da han selv havde planlagt det.

Det er ikke lovligt i Danmark, men det er det i USA, hvor han fik hjælp af en rugemor, kan man selv bestemme, hvilket køn ens børn skal have. Og det havde Dennis gjort, og der var en helt bestemt grund til, at det var to piger, han gerne ville have som søstre til de to drenge, han havde i forvejen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-31/mhoi1131-copy.jpg
Dennis Knudsen gik igennem enhver forældres mareridt, da han blot halvanden måned efter tvillingedøtrenes fødsel fandt datteren Naomi død. Dødsårsagen lød vuggedød, og han har sit fået sin afdøde datter tatoveret på brystet.
 Foto: Martin Høien

Det handlede blandt andet om, hvad børnene skulle gøre, når Dennis Knudsen, der først efter 25 års kamp kunne kalde sig far, ikke er her mere.

– Men jeg tænker også, at to drenge uden en mor nok har et behov for også at have noget kvindeligt tilknyttet deres liv. Så hvis de får to lillesøstre, kan de forhåbentlig senere fungere som storesøstre, blive de fornuftige, sagde han dengang.

Og at døtrenes skæbne allerede, inden de blev født, var, at de skulle passe på deres storebrødre, den dag deres far ikke var her mere, var noget, der faldt mange mennesker for brystet.

Endnu en gang haglede kritikken ned over kendisfrisøren, og den nyeste er nu sagen om hærværk mod Molslinjen, som han endnu ikke ved, om han skal i retten for eller ej.

Sponsoreret indhold