Dennis Knudsen i vildt angreb på Sofie Linde: "Var du også så fræk en pige som 18 år?"

30-årige Sofie Linde har været på alles læber, siden hun i forrige uge ærligt fortalte om en yderst krænkende oplevelse, hvor en mandlig \

30-årige Sofie Linde har været på alles læber, siden hun i forrige uge ærligt fortalte om en yderst krænkende oplevelse, hvor en mandlig "stor tv-kanon" truede med at ødelægge hendes karriere, hvis ikke hun "suttede hans pik".

Foto: Thomas Laursen

Allerede dagen efter Zulu Comedy Galla blev afholdt, trak den 30-årige vært Sofie Linde overskrifter på de fleste medier. 

[node:advert-in-body]

Under det stort anlagte show havde Linde holdt en tale, som omhandlede ligestilling og sexchikane på arbejdspladsen.

Hun fortalte blandt andet om en "stor tv-kanon", der havde sagt til den 18-årige Sofie Linde til en julefrokost i Danmarks Radio, at hun skulle "sutte hans pik" - ellers ville han smadre hendes karriere.

Selv om Dennis Knudsen har tendens til tungsind, ser han lyst på fremtiden. – Måske kommer der det ud af krisen, at vi kommer tættere på vores kære og lærer, at vi ikke skal tage noget for givet, man at alt kan vende på et splitsekund.

Dennis Knudsen holder sig ikke tilbage. (Foto: Søren Jul Lamberth)

Mange dage senere har den kendte stylist Dennis Knudsen nu givet sit besyv med på Instagram.

"Kære Sofie, hvorfor skulle hele Danmark og mange liderlige mænd og homoer se dine trusser? Var du også så fræk en pige som 18 år?"

[node:advert-in-body_2]

B.T. har talt med stylisten, som uddyber sin holdning:

- Det er, at man skal passe på, at de ikke skræmmer mænd væk. Et klap i numsen eller en kompliment er jo bare kærlighed fra en akavet mand. Jeg orker virkelig ikke, hvis vi skal i gang med at have en ny MeToo-runde, siger han.

[node:advert-in-body_3]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close