Dennis Knudsen i ny shitstorm

Det er ikke nemt at gøre alle tilfredse. Det må Dennis Knudsen erfare, efter han to gange på kort tid er endt i en shitstorm.

Først var det, fordi han kritiserede Sofie Lindes optræden til Zulu Comedy Galla.

Nu er det, fordi han udbyder en frisøruddannelse. Normalt tager det fire år at blive frisør i Danmark, men Dennis Knudsen tilbyder en uddannelse som stylistfrisør og make up-artist/paryk-stylist, der tager halvandet år.

Han er læremesteren sammen med sit team, og prisen er 90.000 kroner.

Det har fået hans følgere, der blandt andet også er frisører, til tasterne.

De mener, at det er alt for mange penge, at man bliver dårligt uddannet, og at man ikke kan få et job efterfølgende.

Desuden påstår andre, at Dennis Knudsen aldrig har været uddannet frisør, men kun parykmager.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kendisfrisøren Dennis Knudsen mente ikke, han kunne overskue endnu en omgang #metoo-debat

Dennis Knudsen er igen havnet i modvind. Foto: Thomas Laursen

- Jeg forstår godt, at mange frisører vælger at reagere på det kursus/uddannelse, som jeg tilbyder. Der er ingen tvivl om, at man ikke kan være bedre uddannet som frisør end i Danmark på den klassiske 4-årige uddannelse, som jeg i øvrigt også selv er uddannet på med topkarakter, siger Dennis Knudsen, der selv stod i lære hos Stuhr og hos Danmarks Radio i TV-byen.

Derfor ønsker han heller ikke at konkurrere med den klassiske frisøruddannelse, som er fantastisk, hvis man ønsker at arbejde i en frisørsalon. Det er noget helt andet, han tilbyder.

- Hvis man gerne vil arbejde med det, som jeg gør, hvor det indebærer at lave hår og makeup på filmoptagelser, sætte parykker og skæg på, lave kunstige næser, så er det, man skal tage et af mine kurser eller uddannelse. Det får man nemlig ikke på den klassiske frisøruddannelse. Og selvfølgelig lærer man også at klippe og farve, når man er hos mig, siger Dennis Knudsen, der netop er blevet færdig med at lave hår og makeup i Bille Augusts nye film om Karen Blixen.

Han har tidligere udbudt kurser og uddannelser, og det er gået hans elever rigtig godt, hvor de har fået arbejde på både spillefilm og tv-serier.

Det er det færdige talent, der afgør, hvor let man har ved at få job.

- Jeg forstår godt, at frisørerne reagerer, men det er jo frit valg, om man vil tage et kursus eller en uddannelse hos mig. Sammenlignet med andre make up skoler, så er jeg ikke dyr. Og jeg har fingeren på pulsen om, hvad der er brug for, siger Dennis Knudsen.  

Han håber, at det nu er slut med modvind og misforståelser.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at jeg er blevet misforstået af mange i forhold til Sofie Linde. Jeg går ikke ind for psykiske eller fysiske sexovergreb.

- Det var tidspunktet, det blev fremlagt på, midt i et underholdningsprogram, som jeg synes, var upassende. Jeg synes, Sofie Linde er et kæmpe talent og en dejlig kvinde, siger Dennis Knudsen, der efter mange år i både tv og filmbranchen ikke var klar over, at problemet var så voldsomt.

- Jeg er glad for, at der bliver sat nogle grænser for, hvad chikane er, slår frisøren fast.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close