Kendte22. december 2021

Efter chok-brud: Nu bekræfter Chrishell Stause

Det kom som noget af en overraskelse, da det tirsdag aften stod klart, at realityparret angiveligt skulle være gået hver til sit
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er mindre end et halvt år siden, den 40-årige ”Selling Sunset”-stjerne Chrishell Stause og hendes ejendomsmægler-chef Jason Oppenheim, gjorde det offentligt, at de nu dannede par.

Men tirsdag aften, kort før jul, lød det fra flere kilder tæt på det ellers forelskede par, at kærligheden mellem dem var brast.

Nu bekræfter både Chrishell Stause og Jason Oppenheim, at deres forhold er fortid.

- Jason var og er min bedste ven, men vores ide om at skabe en familie stemmer ikke overens. Vores respekt over for hinanden og ikke mindst kærlighed til hinanden vil dog ikke forsvinde, lyder det blandt andet fra Stause i et længere opslag på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega779148_022_3.jpg
 Foto: MEGA

Det var tilbage i sommer, at Chrishell Stause og Jason Oppenheim tog til de sociale medier for at bekræfte deres forhold. Men nu er det officielt slut. Foto: MEGA

- Tak Jason for at give mig det mest fantastiske forhold og for hele tiden at være ærlig overfor mig, selv når det gjorde ondt, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

Jason Oppenheim gør dog sine tanker lidt mere kort, men skriver ligeledes, at de to vil fortsætte med at være nære venner.

- Chrishell og jeg er ikke længere sammen, men vi vil fortsat være venner, og vi vil altid elske og støtte hinanden. Hun var den mest fantastiske kæreste, jeg nogensinde har haft, starter han og fortsætter:

- Vi har dog forskellige meninger om, hvad en familie er, men vi har fortsat stor respekt for hinanden.

Artiklen fortsætter under opslaget

Meget tyder altså på, at det var ønsket om at skabe en familie, der i sidste ende gjorde det forbi mellem Oppenheim-bossen og Stause.

Bruddet kommer kun få dage i kølvandet på, at hele "Selling Sunset"-holdet er blevet færdige med optagelserne til den femte sæson, hvor det allerede står klart, at seerne vil komme tættere ind på parrets blomstrende forhold.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega775002_032.jpg
 Foto: MEGA

Chrishell Stause og Jason Oppeneheim fotograferet i sommer, kort efter de bekræftede deres romance. Foto: MEGA

Hvorvidt deres brud også kommer med, vides endnu ikke.

Chrishell Stause har tidligere være gift med skuespilleren Justin Hartley. De to blev skilt under stor mediebevågenhed tilbage i slutningen af 2019, efter godt to års ægteskab.

Sponsoreret indhold